Hani birlikte yapacaktık Sen halledersin diye düşünüyordum nasıl oturdumu yerine biraz anlatsana fotoları atarsın nasıl olsa...Geldi Enes. Bugün montaj yaptırdım. Gece oldu diye detaylı foto paylasmadim.
Hani birlikte yapacaktık Sen halledersin diye düşünüyordum nasıl oturdumu yerine biraz anlatsana fotoları atarsın nasıl olsa...Geldi Enes. Bugün montaj yaptırdım. Gece oldu diye detaylı foto paylasmadim.
Öyle bir imkan olsaydı keşke. Kendim denesem mi diye düşündüm ama bir dunya kablo çıktı. Tv anteni, yükselteci, geri görüş kamera, gps anteni kablolarıni görünce gözüm korktu açıkçasıHani birlikte yapacaktık Sen halledersin diye düşünüyordum nasıl oturdumu yerine biraz anlatsana fotoları atarsın nasıl olsa...
Açılış logosu nasıl olcak araştırcam.Çok iyi olmuş mazda sanki böyle üretmiş gibi al sana orjinallik görünümü Hiçte korktuğun gibi değilmiş gördünmü...Açılış logosunu ayarlayabilirsen mazda logosu koyabilirsin...Biraz bahset marka model özellik vs...
Yardımcı olmak istiyorum da şu link açılmıyor bir türlü sabahta denedim olmadıHakan ve @CeNDeL bu konuda yardımcı olur size.
Yardımcı olmak istiyorum da şu link açılmıyor bir türlü sabahta denedim olmadı
Bizim araçlarda çerçeveye gerek yok universal double din cihazların hepsi uyar hepsinin ölçüsü standart 2 teybi üst üste koymuş gibi düşün. Çerçeve, teyp paneli simetrik olmayan araçlarda gerekli oluyor mesela mazda 3 ve 6 gibihttp://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/convex-cl-200-universal-navigasyon-multimedia-134931918
Ben bu fiyata almayacağım tabi bir arkadaştan alacağım ikinci el uygun bir fiyata. Hakan Beyle özel mesaj aracılığı ile görüştüm o bana çerçeve ile tam olur dedi ama satın alacağım kişi bana bendeki çerçeve sana uymaz dedi.
iyice kafam karıştı peki ben bu uygun çerçeveyi nereden bulabilirim? yani ürünü ankaradan alacağım için bir sorun çıkarsa elimde kalır..
Çerçeveye ihtiyaç olacağını sanmıyorum sizi uğraştırmadan olur inşallah sonucu bekliyoruz kolay gelsin. .çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
cihaz yarın elimde olacak cuma günü de bir oto elektrikçiye gidip taktıracağım. umarım çerçeve istemeden tam olur eğer olmazsa artık uygun bir çerçeve bulmaya çalışacağım istanbulda olmam bu konuda biraz avantaj
sonucu paylaşacağım