Hayırlı olsun.her seferinde resimlerini çekicem çekicem unutuyorum ama çok güzel oldu dediğiniz gibi direk oturdu zaten oraya. Resimleri de ekleyeceğim
Hayırlı olsun.her seferinde resimlerini çekicem çekicem unutuyorum ama çok güzel oldu dediğiniz gibi direk oturdu zaten oraya. Resimleri de ekleyeceğim
Hayırlı olsun güle güle kullan...her seferinde resimlerini çekicem çekicem unutuyorum ama çok güzel oldu dediğiniz gibi direk oturdu zaten oraya. Resimleri de ekleyeceğim
KalmadıBL kasaların cd çalarında 6 lı cd hazne desteği varmı? Var ise nasıl cd yüklenir beceremedim
BL kasaların cd çalarında 6 lı cd hazne desteği varmı? Var ise nasıl cd yüklenir beceremedim
O tuş varda pek bir tepki vermedi cd calar üzerinde mp3 wma yazısı var fakat bk kasada yazan 6 cd changer diye bi yazı yok load tuşuda süs olsun diye konmadığına göre yükleme yöntemi nasıldır aceb?Bi yerlerinde "load" tuşu yoksa kurcalama...
O tuş varda pek bir tepki vermedi cd calar üzerinde mp3 wma yazısı var fakat bk kasada yazan 6 cd changer diye bi yazı yok load tuşuda süs olsun diye konmadığına göre yükleme yöntemi nasıldır aceb?
Nedir bu 6 lı CD çalar muhabbeti arkadaşlar acaba? Yani 6 CD yükleyip sıra ile çalıyor mu?
6 Kasım ile ilgili değil Olgun rahat ol...
Bülent abide navigasyon var bilmiyoki zenginlik bi başka işteBulent abi 6 cd aliyormu bizimki
Ben orjinal teybi hiç kullanmadım ama almıyor diye biliyorumBulent abi 6 cd aliyormu bizimki
Valla öyle olduBulent abi ye gecen arka koltukdaki kilitler ne ise yariyor diye sordum hic arkaya binmedim dedi ya :-D
Eyvallah, evet emek harcadım, sıra sendeBülent abim elit insan direksiyon dışında pek yolculuk yaptığını sanmıyorum
Temizlik dışında aracın ne sağını ne arkasını incelediğini sanmam adam guzusuna hasta ama kullanmasına büyük emek para zaman harcayarak çok hoş hale getirmiş maşşallah