Santim santim ölçmelisin
Araca özel çerçevelerde var montaj yapanın kabiliyetine bağlı olarak başka çerçevelerde uydurulabiliyor. Boyut boyut üniversal çerçevelerde var.Sağolasın Oğuzhan
Bu çerçeve her araç için orjinal mi oluyo, yoksa montaj yapanlar kesip biçip bişey uyduruyomu?
Eve koyBoşluk kalırsa çerçeve uydurmak gerekir. Hayırlı olsun Benimde alasım varda yol bilgisayarını nereye koyacağım bulamadım.
merak etme cuk diye oturur double in lerin ebatları standarttır alttaki çekmeceyi çekip sök bunu oraya sok yuvaya tam denk gelecektr sadece double in in kızağını sağlam yerleştirip düzgün oturmasını sağlaman gerek asıl işçilik orada...Kolay gelsin ne eğlenceli olur onu monte etmek ah orda olaydımCuk diye otururda ugrastirmaz bizi umarım
Teypler standartta Enes benim oradaki yuva standartmi bakalımmerak etme cuk diye oturur double in lerin ebatları standarttır alttaki çekmeceyi çekip sök bunu oraya sok yuvaya tam denk gelecektr sadece double in in kızağını sağlam yerleştirip düzgün oturmasını sağlaman gerek asıl işçilik orada...Kolay gelsin ne eğlenceli olur onu monte etmek ah orda olaydım
Haklısın double kaset çalarlar var, dediğin gibi orada ki göz bu tür şeyler kullanmak için bırakılmış sanırım, Mazda herşeyi düşündüğü gibi bunuda düşünmüş demekHakan aslında olay basit uyucağına eminim ama mademki emin olmak istiyorsun o kısımı enine ve boyuna bir ölç ürün bilgisiylede karşılaştır orada teybin alt kısmındaki göz aslında bu tür işlemler düşünülerek bırakılmış kısımlar double in büyüklüğünde birçok marka modelin kasetçaları var...Mazda bunu düşünmüş uygulamak sana kalmış ayrıca in dash alıp orjinalliği bozmak istemiyorsunya asıl indash orjinalliği bozuyor...Düşünsene orta konsolda gökten zembille inmiş peteklerin önünü kapatan bir ekran...Fotoğraftaki verdiğin örnek fabrika çıkış gibi orjinal duruyor ... 8)
Sağolasın abiSorunsuzca uyar Hakan, hayırlı olsun... Montaj işini kendin mi yapacaksın?
Sağolasın abi
Daha önce hic tecrubem yok ama ürünün yanında bağlantı şeması varsa deneyeceğim. Gözüm kesmezse burda arkadaşların tanıdığı tavsiye ettiği bir oto elektirikci var
Öncelikle forumlara da bir bakacağım