[member=34]mtutun[/member]
mustafa abi bir gün de bu dsg şanzuman hakkında bilgilendirme yapabilirseniz, faydalı olur diye düşünüyorum
Bizim forumda da eksik kalsın...
mustafa abi bir gün de bu dsg şanzuman hakkında bilgilendirme yapabilirseniz, faydalı olur diye düşünüyorum
Bizim forumda da eksik kalsın...
3 günde 1.100 görüntülenme bu arada.
Maşallah, konu ve içerik sağlam olunca, ve buna sıkmadan anlatım ve yorumlar katılınca böyle oluyor işte.3 günde 1.100 görüntülenme bu arada.
Mustafa abi senin görsel anlatımlarım da varmı?3 günde 1.100 görüntülenme bu arada.
Mustafa abinin depreştirdği bu konu da iyi gidiyor tavsiye ederim :Cumartesi sabahı çayla birlikte iyi gitti bu konu
Abi bu soru senin ilgi alanına giriyor gibi... Fakat; o çeliği sanırım klasik onarım yöntemleri ile onarım yapmak ilk günkü dayanıklılığını ve güveni verebileceğini ben şahsen kendim düşünmüyorum...
O zaman ne olacak? Diye ikinci bir soru geliyor akıllara... Evet ne olacak abi?
Ya fabrikasyon değişim yapılacak, ya da araç pert... Ülkemizde bir tek kapı için araç pert olmayacağı için yine başa dönüyoruz ve bu araç her türlü kaza neticesinde klasik yurdum insanının tamir yöntemleri ile yapılır ve piyasada çıtır hasarlı olarak arz-ı endam eder diyorum...
Ders başlıyor herkes sınıfa :clap:
Merak ediyorum Mustafa abi boron çeliğini düzeltme metodu nedir ? Maliyetimi fazla? Tekniğimi farklı?
Şimdi burada anlatabileceklerim var, anlatamayacaklarım var.
Evet siz kaportacı değilsiniz! Ama biber üreticisi çiftçi de değilsiniz. Peynir de üretmiyorsunuz. Doktor da değilsiniz. Yani en azından hepiniz değilsiniz...
Buna rağmen sağlığınızı korumak adına, yediğiniz, içtiğiniz şeyler hakkında, nefes aldığınız hava ve ortamlar hakkında bilgi sahibi olmak, en azından bir noktaya kadar, zorunda hissediyor musunuz?
Demiştik ki, takım bile diktirseniz terzi sizin kalıbınızı çıkarmadan, bunu yapmak için de ölçü almadan üzerinize oturtamaz.
Peki yukarıdaki cümlemle ilgisiz gibi görünen çok ilgili bir başka soru sorayım. Boron çeliği yandan alınan darbelerde ve (sürpriz) ön tampon referans demiri de Boron olduğu için, önden alınan darbelerin de etkisinin tüm gövdeye dağıtılmasında kritik rol oynuyor, tamam...
Peki (Allah korusun ama) böyle bir kazadan sonra, örneğin Boron çeliğini değiştirmek isteseniz, yenisini klasik makine parkı ile yapabilir misiniz? Yoksa minimum teknik özellikleri dikte eden bir onarım metodu ile mi karşı karşıyayız?
Şimdi diyeceksiniz ki, yahu ben kaportacı mıyım? Bunlardan bana ne?
İyi! Ben de anlatmam o zaman!
Ders başlıyor herkes sınıfa :clap:
Merak ediyorum Mustafa abi boron çeliğini düzeltme metodu nedir ? Maliyetimi fazla? Tekniğimi farklı?