Çok fazladır, baktığım her yerde var.Sene sonundaki satış rakamlarını merak ediyorum.
Ellerinden gelen yardımı yapmaya çalışıyorlarmış
Çok güldüm ya Aracı satana kadar ki yardım olsa gerek.Nasıl bir yardım ki o? Köy sandığı falan mı kurmuşlar, Cuma çıkışı para mı topluyorlarmış?
Daha tüketiciyi bile dinlemiyorlar ki?
Hahaha. Alemsin valla ya. Güldürdün allahta seni güldürsünDüşünsenize dernek çatısında toplanıp SMS ile Honda mağdurlarına bağış topluyorlarmış.
GAMZE yaz bir boşluk bırak CSUTUNU yazıp mesajını 5555'e yolla. Kayıtsız kalma.
Bugün yine bir civic gördüm lacivert renkli , ondada gamzeler vardı ama dikkatimi çeken araç temizdi fakat c sütununda el izleri mevcut , ya yoldan geçen bu konuyu bilen birisi elleyip bakmış yada araç sahibi yeni farketmiş olabilir , konu hakkında bilinçlenmeler var sanırım
Bir yakınımız civic bakıyordu. Bu sorunu söylememe rağmen gidip aldı. Satışlarının düşeceğini hiç sanmıyorum. Bayide ki kişi de Temmuz bandında üretilenlerde sıkıntı olduğunu söylemiş. Ellerinden gelen yardımı yapmaya çalışıyorlarmış
Hondayi seviyordum su aralar tiksindim gercekten yazik
Dügmeye basıyon benzın ıbresı bı anda lpg ye donusuyor. Ama dedıgın gıbı arac cok uzun ve genıs dar sokaklarda sıkıntı. Accordan bıle buyuktur bu kasa. Palamut gıbıArkadaşım almış
2017 fabrika lpgli
10bin km de
93.000 tl kredi faizi ile 121.000 tl.
Paketini sormadım dikiz aynasındaki mandalı görünce.
Şehir içi biraz turladım İstanbul arabası değil çok kaba belkide zamanla alışılabilir.
Sadece lpg tarafı çok hoşuma gitti ekranda depo göstergesi var , geçiş tuşu orjınal.
Tabi bu arkadaşı ifşada ediyorum 7> ay dan beri bi miktar borçu var , ve hala vermemek için direniyor.
İban ver
7 ay borç mu olur Kadir, borç para tahsilinde huyum pistir almadan bırakmam, her Allah'ın günü isterim.
Bizim okuldaki dolandırıcıdan herkes benim sayemde almıştı paraları.
Özgür'ü geç, sen bana ver o işi
Bu tavanda bükülen yer neresi işaretleyebilir misiniz...
Vay anasını...