Yokohama modeli galibaHangi markanın yan ürünü veya fason üretimi acaba, ilk defa duyuyorum... Hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde eskitmek nasip olsun.
Yokohama modeli galibaHangi markanın yan ürünü veya fason üretimi acaba, ilk defa duyuyorum... Hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde eskitmek nasip olsun.
Yokohama olmalı, fiyatlar genelde yüksektir 200 ve üzeri.
205-55-16 olması gerek diye hatırlıyorum...Ebatını bilmiyorum ama fiyat yüksek gibi...
205-55-16 olması gerek diye hatırlıyorum...
Geçen fırsat bölümünde paylaşmıştım, 155 liraya Good Year vardı.Abi benim ebatlar aynı 182 TL'ye yokohoma yazlık lastik var...
Varsa yoksa NokianLassa impetus revo 2+ bu lastiğin en değeri 66 ben en alt 68 görmüştüm kullananlar çok memmun ses acısından vs forumlara bakabilirsiniz muhtemelen bir daha ki lastiğim o olacak gibi.180-200tanesi.
Varsa yoksa Nokian
Nokian eline 2 serisi 68 db, Lassa dan 2 db fazla görünüyor etiket değeri, Nokian ı 2 db fark için değişir miyim, tabi ki hayırSessiz lazım sessiz varmı onda
Zaten 70db sesli lastik sınıfı abi 2db çok fark ben kışlık goodyear effinecy vardı 70db diğeri 68db michelin energy saver ,goodyearan illallah etmiştim.simdi efficency grip performance çıkmış oda gayet iyi memnun olan sayisi forumdonanimdaki en begenilen lastik konusu.68 en sınır üstü olmaz benim için altı varsa tabi niye olmasınNokian eline 2 serisi 68 db, Lassa dan 2 db fazla görünüyor etiket değeri, Nokian ı 2 db fark için değişir miyim, tabi ki hayır
Tabiki benim bahsettiğim 4 mevsim lastik yazlastikleri gibi konforlu değil. 68 db. Ama ankara'da karın kışın yağmurun çok olduğu yerde 4 mevsimde michaelen daha iyi olur diye düşünüyorum. Michaelen yazın ve baharda farklı olur gibiZaten 70db sesli lastik sınıfı abi 2db çok fark ben kışlık goodyear effinecy vardı 70db diğeri 68db michelin energy saver ,goodyearan illallah etmiştim.simdi efficency grip performance çıkmış oda gayet iyi memnun olan sayisi forumdonanimdaki en begenilen lastik konusu.68 en sınır üstü olmaz benim için altı varsa tabi niye olmasın
Nokianı bi inceleyim hocam.sessizlik konfor en önemlisi benim için michelini çok severim o anlamda.110bin km sorunsuz götürdü 4 yıl.Hatta satarken bile daha lastikçi sağlam 11 sene götürür ama 4yil sınırına takılmam dersen kullan demişti.Bana iyisi denk geldi herhalde.
@suleyman kullanıyor bu marka lastiği.Merhaba arkadaşlar, fikir ve yorumlarınızı almak isterim.
Ekli dosyayı görüntüle 20275
Falken ZE914 205/55R16 91V - KolayOto
Merhaba arkadaşlar, fikir ve yorumlarınızı almak isterim.
Ekli dosyayı görüntüle 20275
Falken ZE914 205/55R16 91V - KolayOto
200e goodyear efficientgrip performance var n11de yakıt a .. 68db tavsiye ediyor herkes.
Sessizlik ve ucuzluk derseniz lassa ımpetus revo 2 +
Param var derseniz nokian eline 2 + ,continental cp5p var.
benim 195/55/15 farklı ölçüler ama fiyat performans lastiği sadece biraz sesli bunun dışında parasının hakkını veriyor