Bu değerlendirmelerin şıtandardı var mı?
Hem yakıt A hem zemin A... MIT mezunu çok güzel mantı açan Anna Kournikova gibi bir şey değil mi bu?
Kıyas yapacak kullanım tercihim olmadı, kışlıkta Nokian fanatikliğim var ama yazlıkta fanatik değilim. Hangisi uygunsa onu tercih et, rüştünü ispat etmiş markalar ikisi de, pişman etmez bence.Hepsiburada da goodyear 205-55-r16 EfficientGrip yazlık lastikte fiyat fena değil ihtiyacı olan varsa. 300 lira adet fiyatı 4 lü alımda 60 lira daha indirim var bir de bonus varsa 75 de puan veriyor. Adet fiyatı 265 civarına geliyor.
Nokian alasım var ama yazlıklarda olumsuz yorumlar da var. Goodyear la kıyas yapabilecek var mı?
La hani beraber alacaktık.4 tane 2018 nokian 225-40-18 aldım 1.911tl
GittiGidiyordan
Bi dahaki seferLa hani beraber alacaktık.
Good year ı 4 yıl kullandım aslında lastik 1-2 yıl daha gider ama riske atmamak için değiştireyim dedim.Memnunum lastikten etiket değerleri ve nokiandan daha iyi fiyat aynı gibi. Kisliklarda nokian yazliklarda goodyear la devamKıyas yapacak kullanım tercihim olmadı, kışlıkta Nokian fanatikliğim var ama yazlıkta fanatik değilim. Hangisi uygunsa onu tercih et, rüştünü ispat etmiş markalar ikisi de, pişman etmez bence.
Arkaya 45 alacaktım 300tl fark çıkıyordu bide kararsız kaldım.O ölçü için iyi fiyat. Ama totalde baktığında fena.
Bide önceki yaşadıgım sorunda müşteri hizmetlerinin performansını çok beğendim
Bu konuda benden yana sıkıntı yok.Garantisi devam eden 4 lastik için 3 lastik vermeleri gerçekten fevkaladenin fevkinde bir şey
Bu konuda benden yana sıkıntı yok.
1 adet kessede kesmesede sorun değil , kendimce kesmesi gayet normaldi.
300+500 fark talep eder buda normaldirkiNormal olan ne sen 4 lastik almadın mı? Geriye neden 3 lastik veriyor diyelim ayfon aldın, garantisi bitmesine 1 ay kala anakart bozuldu ekran sarardı... Servis sana diyor mu bak anakartı değiştirdim ama ekranını değiştirmem sen zaten bunu kullandın
Sarf malzemelerinde kullanım miktarı düşülüyor diye biliyorum ben... Kullandıkça lastik gibi Ayfon da tükeniyor olsaydı belki kesinti yaparlardı...Normal olan ne sen 4 lastik almadın mı? Geriye neden 3 lastik veriyor diyelim ayfon aldın, garantisi bitmesine 1 ay kala anakart bozuldu ekran sarardı... Servis sana diyor mu bak anakartı değiştirdim ama ekranını değiştirmem sen zaten bunu kullandın
300+500 fark talep eder buda normaldirki
Sarf malzemelerinde kullanım miktarı düşülüyor diye biliyorum ben... Kullandıkça lastik gibi Ayfon da tükeniyor olsaydı belki kesinti yaparlardı...
2016 seriside görünen çatlamaSorun neydi ?