eek
Sessiz
Ümraniye ye Yakınsanız Rot Haricinde Yardımcı Olabilirim..
Mesaj attım hocam.
Bu arada tüm kar lastikleri için ıslak performansı kötü deniyor, Michelin Crossclimate var ama benim ölçülerde 450TL
Ümraniye ye Yakınsanız Rot Haricinde Yardımcı Olabilirim..
Kazasız günlerde kullanmak nasip olsun... Tavsiyeni ilgili yere ilettim...Arkadaşlar bugün 195tl'ye (tek çekim) 2015 üretim 205 50 17 Kumho HS51 taktırdım, Ataşehir 3004. Cd. Star Lastik. Fiyata sökme takma balans dahil, rot ayrıca 30TL. Pek çeşit yok ufak bir yer ama düzgün esnaf, gerçi artık herkes webden alıyor ama tamirat vs. lazım olursa diye burada bulunsun.
Kazasız günlerde kullanmak nasip olsun... Tavsiyeni ilgili yere ilettim...
http://www.mazdagaraj.com/konular/4481-istanbul-anadolu-yakasi-lastikci-tavsiyesi.html
Hayırlı olsun fiyat gayet iyi
Motorunda da sola çekme varsa bırak Mazda nın yakasını...
BL Kasanın nirvanasına sahip oldun daha ne olsun, biraz daha ısın arabaya aynı sınıf başka markalar sana tad vermeyecektir artık...Valla hocam arabayı sevdim, benden kurtuluş yok
Hem 4 mevsim hem de Petlas, alışılmışa meydan okumuşsunBende petlas imperium 4 mevsim aldım tanesi 175 TL sökme takma balans dahil. Şimdilik biraz sert gibi geldi haftaya uzun yola çıkacağım o zaman belli olacak ne mal olduğu
Aslında kışı atlatmak maksadıyla petlas snow master almayı düşünüyordum , üzerindeki lastiklerde yer yer çatlaklar vardı bu sebeple kış lastiği alırsam 2 - 3 ay sonra tekrar yeni bir yaz lastiği almam gerekiyordu, Yarı yıl tatilinde yola çıkacağım için lastik değiştirmek şart olmuştu. Bütçeyi yormamak için böyle bir tercih yaptım. Fiyat da çok uygun olunca dayanamadım. Allah sonumuzu hayır etsinHem 4 mevsim hem de Petlas, alışılmışa meydan okumuşsun
Aslında yazlık lastik alabilirdin, yoğun bir şekilde kış mevsimi yaşanmıyorsa olduğunuz yerde.Aslında kışı atlatmak maksadıyla petlas snow master almayı düşünüyordum , üzerindeki lastiklerde yer yer çatlaklar vardı bu sebeple kış lastiği alırsam 2 - 3 ay sonra tekrar yeni bir yaz lastiği almam gerekiyordu, Yarı yıl tatilinde yola çıkacağım için lastik değiştirmek şart olmuştu. Bütçeyi yormamak için böyle bir tercih yaptım. Fiyat da çok uygun olunca dayanamadım. Allah sonumuzu hayır etsin
Abi Isparta eğirdirde yaşıyorum kış yoğun ve sert geçiyor ayrıca gelecek hafta Kırşehir'e gideceğim oranın kış şartları da ağır geçiyor, yaz lastiği işimi görmeyeceği için 4 mevsim almak durumunda kaldım. İlk defa petlas 4 mevsim alıyorum yaklaşımına bakılırsa pişman olacağım gibi görünüyorAslında yazlık lastik alabilirdin, yoğun bir şekilde kış mevsimi yaşanmıyorsa olduğunuz yerde.
İşin aslı tecrübem olmadı Petlas 4 mevsimle ilgili ama biraz da markanın bugüne kadar bize sunduğu kaliteyi göz önüne almamın etkisiyle çok da seni mutlu edeceğini düşünmüyorum, ilk yılında güzel olabilir kış koşulunda, bunun yazı da var amaAbi Isparta eğirdirde yaşıyorum kış yoğun ve sert geçiyor ayrıca gelecek hafta Kırşehir'e gideceğim oranın kış şartları da ağır geçiyor, yaz lastiği işimi görmeyeceği için 4 mevsim almak durumunda kaldım. İlk defa petlas 4 mevsim alıyorum yaklaşımına bakılırsa pişman olacağım gibi görünüyor
Eyvallah abi yazarım mutlaka.Dört mevsim ve petlas olarak izlenimlerini bekliyoruz gomtanım...
Onu deneyen bir arkadaşımız mevcut forumda, yorumlarına göre bir atraksiyon yapabilirsin tabi.Eyvallah abi yazarım mutlaka.
@ezmocesteri yaz ola hayrola motosikleti satıyorum belki o zamana kadar maddi kaynakların olumsuzluğundan kurtulur Michelin CrossClimate alırız