1998model 626
Katılımcı
Çok da orijinal olmuş .. bizim millette biraz daha imkan olsa neler olacak da işte
Türkiye'ye de gelsin! Dünyanın en güçlü hazinesine sahip olmazsak ben de bir şey bilmiyorum...Paris'te kullanılacak 'gürültü radarı' teknolojisiyle, şehir içinde aşırı ses çıkararak çevreyi rahatsız eden araçlar tespit edilip ceza kesilecek.
Ekli dosyayı görüntüle 46745
Sincan'ı bilmiyorum da Buca'da o cihazı direkten çalarlar.Buca ve Sincan yeter mi diyorsun
Türkiye'ye de gelsin! Dünyanın en güçlü hazinesine sahip olmazsak ben de bir şey bilmiyorum...
5 dakikada bir sürücüyse yine iyi abi. Burada her bir sürücü 5 dakikada bir hata yapıyor.
Geçen gün, 2 saatliğine dron ile trafik uygulaması yapıldı, 24 araca 9 bin küsur lira ceza yazıldı, yani 5 dakikada bir sürücü hata yapıyor... Dolayısı ile boşa kürek çekiyoruz. Kazalar boşuna olmuyor.
490 km hıza ulaşarak dünya rekoru kıran Bugatti Chiron Super Sport 300+'tan, sadece 30 adet üretileceği açıklandı.
Ekli dosyayı görüntüle 46869
Paran mı var derdin var arkadaş...Bugatti veyron'un bir takım lastiği 30.000 dolar. Lastikleri jant ile beraber değiştiriyorlar. Janttan çıkarmak istenirse dünyada sadece Fransa'da çıkarılabiliyormuş.
Bu lastikler normal kullanımda 10.000 km'de, aracın son hızında (~400km) yaklaşık 15 dk'da bitiyor. Ama bu konuda endişe etmeyin. Son hızında benzin yaklaşık 10 dk dayanıyor.
Aracın periyodik bakımı 21.000 dolar. Ve bu yağ ve filtre değişimi 27 saat sürüyormuş. (Bu işlem için motoru filan açıyorlar.)
Herşeyine eyvallah da Franza baaa çoh uzahBugatti veyron'un bir takım lastiği 30.000 dolar. Lastikleri jant ile beraber değiştiriyorlar. Janttan çıkarmak istenirse dünyada sadece Fransa'da çıkarılabiliyormuş.
Bu lastikler normal kullanımda 10.000 km'de, aracın son hızında (~400km) yaklaşık 15 dk'da bitiyor. Ama bu konuda endişe etmeyin. Son hızında benzin yaklaşık 10 dk dayanıyor.
Aracın periyodik bakımı 21.000 dolar. Ve bu yağ ve filtre değişimi 27 saat sürüyormuş. (Bu işlem için motoru filan açıyorlar.)
Avrupa'da önemli bir satış başarısı yakalayan Nissan Juke'un yeni versiyonu, 12 farklı renk seçeneğine sahip olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 46999
Ekli dosyayı görüntüle 47000