mustafayk
Kıdemli Üye
Ulan zorla elektriğe zam yaptıracaklarMINI'nin tamamen elektrikli ilk modelinin 9 Temmuz'da tanıtılacağı resmi olarak duyuruldu.
Ekli dosyayı görüntüle 45552
Ulan zorla elektriğe zam yaptıracaklarMINI'nin tamamen elektrikli ilk modelinin 9 Temmuz'da tanıtılacağı resmi olarak duyuruldu.
Ekli dosyayı görüntüle 45552
Renegade, Jeep'in en güzel kasası bence. Hem basit gibi ama güzel. Çirkin ama sempatik. Yıldız Tilbe gibi... Tatlı...2019 Jeep Renegade, 1.0 litre benzinli seçeneğiyle ülkemizde 149.900 TL’ye satışa sunulacak.
Ekli dosyayı görüntüle 45547
Ekli dosyayı görüntüle 45548
Hayvan gibi şiiy yapıyorlarBu yıl bitmeden Avrupa'da satışa sunulması beklenen 429 beygirlik Audi SQ8'den resmi görseller
Ekli dosyayı görüntüle 45578
Ekli dosyayı görüntüle 45577
Her sektörde; insanların ceplerindeki bol paradan nasiplenmeyi başaran icatlar var...Güçlü patlamalara karşı bile dayanabilecek şekilde geliştirilen, bagajdan kaçma özelliğine de sahip olan zırhlı Volvo XC90
Ekli dosyayı görüntüle 45601
Ekli dosyayı görüntüle 45602
Ekli dosyayı görüntüle 45600
Bagajın kapağı içeriden açılıyor yani?"bagajdan kaçma özelliğine de sahip"
klasik bugattileri geçeceğini sanmam1969 model Ferrari 365 GTS Spider'ın, RM Sotheby tarafından çıkarılacağı açık artırmada rekor bir fiyata alıcı bulması bekleniyor.
Şimdi o dönem dersek işler karışır ben en iyileri Alfa romeo der kaçarımÇok beğendim ben de, o dönemin Jaguarları da iyi
Rengi çok güzel.Bu yılın son çeyreğinde satışa sunulması beklenen arazi aracı 2020 Ford F-Serisi Super Duty Tremor
Ekli dosyayı görüntüle 45632
Ekli dosyayı görüntüle 45631
Ekli dosyayı görüntüle 45630
Bana da, boydan aşağı ikiye kesilmiş teneke kola kutusunu çağrıştırdı abi.Bu ne şimdi balıkçı sandalı mı?? bu arada normal versiyonu 237 binden başlıyormuş...