Bence Egea'nın ön farlarını değiştirsinler. Yağmurdan sonraki iki hafta hepsi gözü yaşlı geziyor.megane 4 stoplu bir egea fena olmazdı
Bence Egea'nın ön farlarını değiştirsinler. Yağmurdan sonraki iki hafta hepsi gözü yaşlı geziyor.megane 4 stoplu bir egea fena olmazdı
haber burada netlik yok tabi ama söylenti denilebilir.Reno ile Nissan ortak ama Fiat’ın ortaklığı hiç duyulmadı fabrikada. Renonun böyle bir şey yapcağını pek tahmin etmiyorum işler gayet iyi günlük 1.300civarı araba satıyor
Böbrekler yerindeyse sorun yok.Özgünlüğünü kaybetmiş bir BMW tasarımı gibi geldi bana. Biraz Aston Martin biraz Jaguar esintileri sezdim.
Önümüzdeki günlerde resmi tanıtımı gerçekleştirilecek 2020 BMW 8 Serisi Gran Coupe
Ekli dosyayı görüntüle 45372
Ekli dosyayı görüntüle 45371
Vietnam'ın satışa sunduğu aracın ismi Fadıl'mışŞimdiden 10 bin adet sipariş alan Vietnam'ın ilk yerli otomobili VinFast’in teslimatlarına, yarın itibariyle başlanacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geldi yine..... @Domestos
2020 yılının ilk aylarında yollarda olması beklenen Bentley Flying Spur
Ekli dosyayı görüntüle 45430
Ekli dosyayı görüntüle 45431
Özgünlüğünü kaybetmiş bir BMW tasarımı gibi geldi bana. Biraz Aston Martin biraz Jaguar esintileri sezdim.
Önümüzdeki günlerde resmi tanıtımı gerçekleştirilecek 2020 BMW 8 Serisi Gran Coupe
Ekli dosyayı görüntüle 45372
Ekli dosyayı görüntüle 45371
Bunu alsam oğlum bir hafta da bozar benceReno, Lamborghini yide satın aldı heralde
-----------------------------
ÇİNLİLER UÇTU: 48 İNÇ EKRANLI SUV YAPTILAR
Çinli elektrikli otomobil üreticisi Byton’ın M-Byte modelinin detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. M-Byte, dashboard'da boydan boya uzanan 48 inçlik ekranı, ekranlı direksiyon göbeği ve kol dayamadaki 8 inçlik kontrol ekranı ile diijital çağın geldiği noktayı işaret ediyor.
Haberin ayrıntıları ve foto galeri için:
Çinliler 48 inç ekranlı SUV yaptılar – Otomobilin Mesut Abisi
www.mesutabi.com
Ekli dosyayı görüntüle 45487
Anlaşılan arkada kobralara yaslanıp yolculuk yapılacak
Cliolar bile 100 bini geçmiş. Bu araç için fiyatı makul bence...zaten kötü bir araç üstüne bin cc motor hemde 150 bincik