Yalnız değilsin...Şu lüx araçlara BMX jantlarını yakıştıramayan bir tek ben miyim acaba. Ekli dosyayı görüntüle 47809
Yüksek Megane olmuş.Renault'nun ilk etapta Rusya'da satışa sunduğu Arkana modelinin, 2021 yılında ülkemizde de piyasaya sürüleceği belirtiliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 47900
Ekli dosyayı görüntüle 47901
Ülkemize bu isimle gelmez inşallah...ARKANA bakmadan kaç
Sizce de ön tarafı Hyundai'nin yeni modellerine benzemiyor mu?Audi A1 Citycarver'ın başlangıç fiyatı 22.040 sterlin olarak belirlendi.
Ekli dosyayı görüntüle 47924
Ekli dosyayı görüntüle 47925
Bence tam tersi, Hyundai ön panjuru 4-5 yıldır iyice audiye benzetmişti (!) Hatta bi ara arkadaşlarla bunun muhabbetini yapmıştık. Hyundai dış dizayn olarak, Audi+Toyota+ bir markadan daha oluşuyor demiştik. Zaten şu ana kadar takip ettiğim farklı konularda da(beyaz eşya, elektronik,v.s.) özetle Korelilerin alttaki hanımefendiyi çok sevdini anlamıştım.Sizce de ön tarafı Hyundai'nin yeni modellerine benzemiyor mu?
Ekli dosyayı görüntüle 47926
2004`te Hyundai almıştım, donanımı beni cezbetmişti, taaki 2012 yılında 93 model Mazda 626 alıp, beni cezbeden tüm donanımın 11 yıl öncesinden geldiğini öğrenene kadar...Bence tam tersi, Hyundai ön panjuru 4-5 yıldır iyice audiye benzetmişti (!) Hatta bi ara arkadaşlarla bunun muhabbetini yapmıştık. Hyundai dış dizayn olarak, Audi+Toyota+ bir markadan daha oluşuyor demiştik. Zaten şu ana kadar takip ettiğim farklı konularda da(beyaz eşya, elektronik,v.s.) özetle Korelilerin alttaki hanımefendiyi çok sevdini anlamıştım.
Ekli dosyayı görüntüle 47928
Alfa da mı artık Fransız kırması olacak yani?Bir süre önce güvenilir kaynaktan, off the record olarak "Fiat zor durumda, yakın zamanda batabilir veya el değiştirebilir" şeklinde bilgi almıştım... O yakın zaman gelmiş demek ki...
PSA (Citroen&Peugeot) ile FCA (Fiat&Chrysler) birleşme anlaşmasını imzalamışlar... Yani; şaptılar, şeker oldular...
PSA ve FCA birleşme anlaşmasını imzaladı (50 milyar dolarlık birleşme)