Tavandaki yanık haricinde sorunsuz gibi. Plakası zaten bir kaç bin lira eder.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-626-capella-tertemiz-517873240/detay
Satıcı, ya mazda'ya yabancı değil ya da, sağdan soldan topladığı bilgilerle ilanı hazırlamış...
"ziyaretçi_8475144" bu ya geçen gelmişti foruma, elleri arkasında volta atıyordu forumda...
Hmmm, Capella... Ben de Cronos yazarım artık, havam olur. 2 bin lira değeri artar guzumun... Bu plaka bir kaç bin ediyorsa ben plakamı satayım, aracı hediye ederim o zaman?
Neyse konuya döneyim ben...
Motor rektefiye edilmiş araçlara güvenemiyorum, nerede nasıl yapılmış bilemiyoruz
Bilinen bir yerde yapıldıysa olabilir ama genelde mesafeliyim motor yapılan araçlara
Düşüncenize çoğu şartlarda katılıyorum. Tanıdık/güvenilir bir usta tarafından yapılmamışsa ve yapıldıktan sonra en az 10-15 bin km gidilmemişse hep riskli bir durum. Güzel tarafı da var tabi, motor hakkıyla yapılmışsa tadından yenmez... Ha bir de şu var ki motor yapıldı açıklamasını her zaman bizim düşündüğümüz gibi hayal etmeyin. Adam silindir kapağı değiştirmiş "motor yapıldı" diyor, trigeri değiştirmiş "motor rektefiye oldu" diyor. Yakında külbütör kapak contasını değiştirenler "motor yaptırdım" diyecek?