touch the sky
Aktif
Orijinal ebata döndürdüm
195 55 15 wetproof nokian
195 55 15 wetproof nokian
Abi pajero da bak, off road da yaparsın, Mustafa'nın da sesi soluğu çıkmaz dahaBenim Lassa snoways 3 ler aynı sevgiyi göstermedi bana sabah erken maaile kayınvalideye geçecek daha sonrasında da eşim ve ben raylı sistemle Kurtuluş tarafına geçecektik.
Gerçekte olan ise sakin bir şekilde o rampadan aşağı indim döndüm yukarı çıkmak için 3-4 hamle ile rampanın %70 i ni tamamladım baktım olmayacak park ettiğim alan yüzü yukarı gelecek şekilde bırakıp sarı siteden 4x4 ilanlarına bakmaya başladım
Ekli dosyayı görüntüle 55702Ekli dosyayı görüntüle 55703
Bülent, Lada Niva önermişti...Abi pajero da bak, off road da yaparsın, Mustafa'nın da sesi soluğu çıkmaz daha
Bulentin de kafa karışıkBülent, Lada Niva önermişti...
Hep Taha yüzündenBulentin de kafa karışık
İşçilik hatası bunuda ustaya söyleyemiyeceğin için sayfa sayfa yazarsınTabi doğru aslında.. Nokiana vida girmiş, yama tutmuyor diye Michelin veya Goodyear a giydirmem lazım. Adamları nasıl rekabete zorlamışlarsa yeterki bizden sağlam çıksın tamir olmasa da olur diye bir lastik ürettirmişler Ulu Nokian a...
3 yama 2 usta geçti üstünden hala yama tutmuyor, hala da bir vida için tamiri nasıl yapılır diye usta mı arasak, ekstra özellikli yama alıp onu mu denesek diye uğraşıyoruz Kadir in tavsiyesiyle.. Ne o; lastik patlamış. Duyan da komplike bir sorun çözecez zanneder.
Sorun yaşayan birine yapılacak marka fanatizmi ile savunma kadar boş gelecek başka bi muhabbet yok. Eski seri dsg de sorun yaşamış adama VW nin suçu ne süper şanzıman yapmış demek gibi bir şey bu.
Senin lastikler wetproof muydu @kadir ? Hani ben wetproof ile ilgili yaşadığım sorunu anlatıyorum ya o bakımdan.. Şu durduğu yerde çatlayıp değişime gönderdiğin, yerine 3 lastik gelen seri değil miydi onlar?
Mazda diye mazda nın dizeli de benzinlisi de aynı sorunu mu yaşayacak senin kıyaslamanla? Benim de sübap sorunu yaşamam muhtemel o zaman, mazda da belli kmde sübap değişiyor, sen de parça biriktirmeye başladın ya. Senin de bi dpf kontrolü ve yaptırman lazım arada. Mazda dizelde var çünkü o durum.
Savunmak isteyen savunabilir, herhangi bir markanın fanatikliğini yapıp toz kondurmak istemeyenlerin de kendi tercihidir.
Ben kullanıcı olarak, parasını verip aldığım malla ilgili yaşadığım sorun için markanın hatırına alttan alıp, haklılık payı vermeye çalışıp savunacak biri değilim. Bana bağışta bulunmadı, para verip alacak kişiler için de yaşadığım sorunu söyleyeceğim elbette.