Z LineWhat mr z
Z LineWhat mr z
Z line modeline artık veda edildi...
Piyasadaki z lineler bitince artık daha z line serisini göremiyecez...
@kadirBeyler lastik için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Eşimin aracına (Opel Mokka X) 215 55 18 ebatında lastik bakarken Nokian Line Suv serisinin editörlerce önerildiğini gördüm. Yazlık lastik olarak Aydın gibi sıcak bir iklimde dökülme, çatlama yaşar mıyım? Nokian Continental lastiklere göre yumuşak mıdır, ses yapar mı?
Ses yapmaz abi, ben de öneririm, Continental yumuşaklığında hatta bir tık daha yumuşaktır genel olarak Nokian lastikler, nadiren de olsa iklim koşullarında çatlama yapan örnekler oldu ama birebir değişim yaptılar. Yazlık lastikte fiyata göre tercih yaparım illa Nokian demem, ama kışlık lastikte Nokian tektir.Beyler lastik için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Eşimin aracına (Opel Mokka X) 215 55 18 ebatında lastik bakarken Nokian Line Suv serisinin editörlerce önerildiğini gördüm. Yazlık lastik olarak Aydın gibi sıcak bir iklimde dökülme, çatlama yaşar mıyım? Nokian Continental lastiklere göre yumuşak mıdır, ses yapar mı?
İlginiz için teşekkürler. Diğer markalarda yaşadığım sorunlardan Nokian’dan başka yazlık lastik kalmıyor.Ses yapmaz abi, ben de öneririm, Continental yumuşaklığında hatta bir tık daha yumuşaktır genel olarak Nokian lastikler, nadiren de olsa iklim koşullarında çatlama yapan örnekler oldu ama birebir değişim yaptılar. Yazlık lastikte fiyata göre tercih yaparım illa Nokian demem, ama kışlık lastikte Nokian tektir.
Belirli seri süretim olanlarda oldu sonrası için bi şikayet görmedim.Ses yapmaz abi, ben de öneririm, Continental yumuşaklığında hatta bir tık daha yumuşaktır genel olarak Nokian lastikler, nadiren de olsa iklim koşullarında çatlama yapan örnekler oldu ama birebir değişim yaptılar. Yazlık lastikte fiyata göre tercih yaparım illa Nokian demem, ama kışlık lastikte Nokian tektir.
Teşekkürler. Aydın'da Nokian bayisi yok. İnternetten siparişte problem yaşar mıyım? Yoksa İzmir'de bayiden almak mı daha mantıklı?Belirli seri süretim olanlarda oldu sonrası için bi şikayet görmedim.
Sıkıntı olmaz.Teşekkürler. Aydın'da Nokian bayisi yok. İnternetten siparişte problem yaşar mıyım? Yoksa İzmir'de bayiden almak mı daha mantıklı?
Yaz hadi yaz, kapattım gözlerimi...Bi fikir daha verecektim bebeğim ama
@Domestos veli abi bizi takip ediyor.
Biz den önce köşeyi dönmesinler
Piyasa da olmayan lastiği bulduk mu köşeyi döndük
Lastikler siyah bir çemberden daha fazlasıdır.
Birçok bileşenden oluşan ve detaylı
teknik şartlara tabi olan özel teknolojik ürünlerdir.
Geliştirme çalışmalarımızın temel
ilkesi onlarca yıldır aynı kaldı: sürücülere her koşulda güvenlik ve gönül rahatlığı
sunmak.
Biz geliştirelim, siz sürün
Ekli dosyayı görüntüle 51286