Rcm
Aktif
O tarz durumlarda beni arayın krediniz benden. Aman ha beni aramayı unutmayın ahahahaKartta limit kalmiyor bankadan kredi cekiyon
O tarz durumlarda beni arayın krediniz benden. Aman ha beni aramayı unutmayın ahahahaKartta limit kalmiyor bankadan kredi cekiyon
Doğuş ile kıyaslama hata olur abi
D segment olduğu ayrıntısını gözden kaçırmışım ben. D segment için bedava gibi birşey kesinlikleNeyle kıyas yaparsak yapalım, D segment aracın rutin bakım faturası için yetkili servis olarak gayet uygun...
beyler kampanya için son günler yaklaşıyor yokmu arabası için malzeme isteyen
İstedik 2 haftadır bekliyoz..
abi mazda 3 2004-2009 mps arka tampon istesek gelirmiİmkansızı istiyor sen
abi mazda 3 2004-2009 mps arka tampon istesek gelirmi
avrupa stoğu olsun yeterliBelki de stokta vardır
Bir kampanya daha sona erdi,
Öncelikle Mazda sahipleri için bulunmaz bir fırsat olup %30'a varan indirimlerle aksesuar ve servis hizmeti almayı sağlayan Mazda'ya teşekkürlerimizi iletiyorum.
Tabi bunun yanında yaşadığı şehirde Mazda servisi olmaması nedeniyle aksesuar ve parça alımı yapamayanlara elinden gelen yardımı yapıp kampanyadan yararlanmasını sağlayan @dr_azoom a teşekkür ediyorum.
Bu kampanyada baya birşeyler aldım.
Hafta içi kargo geldimi yeni aksesuarları takıp paylaşacağım.
Yeni kampanyalarda görüşmek üzere
abi mazda 3 2004-2009 mps arka tampon istesek gelirmi
1591 tl kdv dahil
çok teşekkür ettim abi mesaja sport dynamic yazmayı unutmuşum ama aşağı yukarı yakındır tahminim1591 tl kdv dahil
modifiyeli özel bir tampon için fiyatı kampanya dahilinde bende normal buldumAbi paylaşılan fiyat indirimsiz hali, indirim ile 1.115 TL oluyor.
Hayırlısı olsun güle güle kullanBugün Herter'de bakıma girdik.
Yapılan işlemler
Periyodik bakım
Ön fren balatası değişimi
Diskler tornalandı
Antifiriz fl22 değişti
Şanzuman yağı kontrol ve eksik tamamlandı.
İlgi ve alakasından dolayı Asalet beye @drazoom a teşekkür ederim.
TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi