Bi at yarışı oyna o zaman dicemde boşver paran boşa gitmesin ve günahada girmeFalcı gıbıyım tahmın hocam
Bak Kasımda kampanya olcak dedım taaa Agustos ayında, oldu. Mayıs 2018 de kampanya var
Geçen sene polenle 300 e yaptırmıştım bu sene polensiz 500 nasıl oluyor acaba
Burda hava filtresini göremedim, plug yazan şey mi acabaGeçen sene polenle 300 e yaptırmıştım bu sene polensiz 500 nasıl oluyor acaba
Güle güle kullan. Ben de az önce sipariş geçtim, Gören’ den geldi mi paylaşırım.Siparişlerimiz kısa bir süre içerisinde geldi.
Yoğun ilgi ve alakadan dolayı başta @dr_azoom olmak üzere tüm Herter ailesine teşekkürler.
Havaların soğuk ve yağışlı olmasından dolayı bazı aksesuarların takılması gecikecek. Bakalım fırsat buldukça takıp burdan paylaşacağım.
Bu arada ön kutudaki portbagaj demirleri.
Buji değiştirin demedim ki ben, 110 binde değişmiş önceki sahibiPlug yazan şey buji.
O zaman hava filtresi değişmemiş oluyor yani@emirdede sadece bir tanesi değişmiş problem görmüşlerdir
güle güle kullan abi.Siparişler geldi Mazda’nın bir çok ilde servisinin olmamasının mağduriyetini yaşatmayan istenilen parçaları tedarik eden Herter çalışanları ve @dr_azoom Asalet’e teşekkür ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 25225
Ne kadar filtrelerSon anda hava ve yağ filtresi siparişi verdim. Bulunduğum sehirde servis olmaması gerçekten kötü.
Muğla servisi sağolsun. İlgilenip parçaları bügün gönderdiler.