Bl kasalar icin Her 40 bin de bir yakit filtresi de degisyormus kitapikta yaziyor. Onu da degistircem. Servisten cikinca bi de lpg filtremi degisirim . Lpg takali 15 bin km olmus 10 ayda 3 kez degistircem filtreyi
Bizim otomatik mazdalarda kullanılan zaten Z6. benim araç da z6. kimisinde var kimisinde yok. Bakmak gerek.Benim yok bence motor kodu Z6
Polen fıltresı alma da 140 dan 100 e dusuyor. Bugun bosch marka polen fıltresıne baktım, bosch car servıste kıtap gıbı 52 tl bızım bl kasalarının aynısı ama hava fıltresı bes para etmezGuzum 35 bin km de neler alsam acaba, silecek,balata, bakım filtreleri, başka ne olabilir ki var mı fikriniz..
Marspiyel spoyler alcaltma kiti bakım yagi bagaj havuzu tabi yoksaGuzum 35 bin km de neler alsam acaba, silecek,balata, bakım filtreleri, başka ne olabilir ki var mı fikriniz..
Silecek aldım Bosch, sessiz ve iyi temizliyor, onu da mı almasam,Polen fıltresı alma da 140 dan 100 e dusuyor. Bugun bosch marka polen fıltresıne baktım, bosch car servıste kıtap gıbı 52 tl bızım bl kasalarının aynısı ama hava fıltresı bes para etmez
polen guzel de hava fıltresını begenmedımSilecek aldım Bosch, sessiz ve iyi temizliyor, onu da mı almasam,
Benim guzuya uygum polen filtresi var mıdır Boschta...
Marşpiyel spoiler olabilir ama tine de pahalıya gelir, alçak değil yüksek araba lazım bize.Marspiyel spoyler alcaltma kiti bakım yagi bagaj havuzu tabi yoksa
İhtiyac olan bir sey yoksa bakım seti yedege alabilirsin.ağalar ustalar kahrımı çeken arkadaşlar..
haber güzelmiş.. garaj farkı.
140 bin km de... 2009 m2 ne alsak acep .. bakım yaptırdım yeni elzem alınacaklar var mıdır? bize göre.
Yag su sivilarda yuzde 30 indirim var mi izmir bayi yapmiyormus beyfendiler canlari oyle istiyomus bi daha gitmem beni kaybettiler . Ulen 12 litre sivi alcam sen ne demek indirim yapmazsin tum bayiler yapiyor senin havan kime ben taa temmuzdan beri senin yapcagin indirimi bekliyorum bi daha adim atmam bayine Gören ve Herter deyim bundan sonraDegerli musterimiz; 2017 yili Sonbahar Kampanyasi "6 Kasim - 2 Aralik" tarihleri arasinda duzenlenecektir. 02163277323 nolu telefondan randevu almanizi onemle rica ederiz.
Merser den mesaj gelmiş.
HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi