MutluTEKİR
Aktif
Güzeldir ben mazda 3 için filtreleri hep n11 den filtre seti olarak aldım.Ekli dosyayı görüntüle 25241 bu nasıl acaba
Güzeldir ben mazda 3 için filtreleri hep n11 den filtre seti olarak aldım.Ekli dosyayı görüntüle 25241 bu nasıl acaba
hava ve yağ filtesi için 68.5 tl polenfiltresini almadımİndirimli yag hava polen 19 50 96 indirimsiz 28 75 140 mazda 3 icin fiyatlar
Kafama bişe takıldı,mobilin sayfasında benim araca uygun yağ esp 5-30 çıkıyor. Benim kullanma kılavuzunda kullanışacak yağın acea a3 standardında olması herektiği yazıyor. Ancak hem esp 5-30 hemde 0-40 ta acea c3 yazıyor. C demek dizel için demek diye gördüm. Bu uygun değil mi yani
Ona özelden teşekkür ettimRica ederım arkadaslara tesekkur etmek lazım bılgı ve tecrübelerını paylaşıyorlar. Forumumuz dolu dolu her bılgıye sahıbız kucuk bır kutuphane gıbı
Valla ben hıc kurcalamıyorum castrol 5w30 A5 koyuyorum servıs de onu kullanıyorum. Zaten önemli olan erken degısım motor ömrü içinOna özelden teşekkür ettim
Bu seferde şöyle bir soru oluştu shell helix ultra 5-30 acea c3 lü ve acea a3 lü 2 ayrı versiyon var.. Hatta 5-30 un 9 farklı versiyonu var acaba nedendir