dülgeroğlu
Katılımcı
Ankarada yeni bir özel servis açılmış. Herterin eski ustası Hüseyin usta. Daha önceleri ismi geçmişti, herterden ayrıldı diye üzülenler olmuştu diye hatırlıyorum. Tanıyan, bilen, tavsiye eden olur belki
Hüseyin Usta'yı biliyorum. Nerede açmış abi dükkânı.Ankarada yeni bir özel servis açılmış. Herterin eski ustası Hüseyin usta. Daha önceleri ismi geçmişti, herterden ayrıldı diye üzülenler olmuştu diye hatırlıyorum. Tanıyan, bilen, tavsiye eden olur belki
Bey otomotiv özel mazda servisi diyor. Ankara şaşmazdaHüseyin Usta'yı biliyorum. Nerede açmış abi dükkânı.
Hüseyin usta halihazırda REM de Ekrem ustanın yanındaki usta mı? Onun ismini de çıkaramadım ondan sorayım dedimBey otomotiv özel mazda servisi diyor. Ankara şaşmazda
Hüseyin Usta'yı biliyorum. Nerede açmış abi dükkânı.
Hüseyin usta halihazırda REM de Ekrem ustanın yanındaki usta mı? Onun ismini de çıkaramadım ondan sorayım dedim
Ankarada yeni bir özel servis açılmış. Herterin eski ustası Hüseyin usta. Daha önceleri ismi geçmişti, herterden ayrıldı diye üzülenler olmuştu diye hatırlıyorum. Tanıyan, bilen, tavsiye eden olur belki
Yani, Opet'den 50 metre geride...Şaşmaz'da Opet' 50 metre uzaklıkta.
Yanlış bölüme açtığın Mesajının taşındığı bu konuyu incelemekte fayda var.Düzcede yaşıyorum ama adam akıllı mazda ustası yok sakaryada tavsiye edebileceğiniz usta var mı ?
Mazdacı Ayhan ustanın ustası Fatih usta vardı.Düzcede yaşıyorum ama adam akıllı mazda ustası yok sakaryada tavsiye edebileceğiniz usta var mı ?
Merhaba forma yeni üye oldum ilk mesajım.
Adım Murat Memurum Ankara'da ikamet ediyorum. Aracım 2010 mazda 3 impressive.
Motor hikayem,
Mazdagaraj dan ve Google yorumlarından bulduğum ve memnun kaldığım Ankara şaşmaz daki BEY OTOMOTİV teşekkürler. Mazda 3 aracımda bir süredir motor arıza ışığı yanıyordu. Bey Otomotiv Bekir ve Hüseyin ustayla görüştüm. (Daha önce çok bilinen mazda yetkili servisinde çalışmışlar. Ayrıca meşhur mazda özel servisin eski ortakları 4-5 ay önce yeni bir yer açmışlar.) Aracın subab yaktığını ve gömleklerin çizildiğini öğrendim.Aracımın tüm yapım aşamaların da fotoğraf gönderdiler bu şekilde takip ettim 5gün içinde aracımı teslim ettiler. Ne yaptıklarını bilen ustalar. Özellikle Hüseyin usta tam bir mazda ustası. Aracınızı güvenle teslim edebilirsiniz. Ne yaptıklarını çok iyi biliyorlar. Teşekkürler.
Aracım arızalanınca hangi ustaya götüreceğimi bilemiyordum.
Bu form bana çok fikir verdi. Teşekkürler.
Dün 626HB aracımla Eskişehir'den Ankara'daki Bey Otomotive gittim. Tertemiz bir dükkanları var. Isine saygısı olan insanlar. Klasik sanayi dukkanlari gibi kir pas içinde değil. Aks kafası değişimi yapıldı. Ayrıca debriyaj bırakınca küt diye gelen bir ses vardı. Usta motora bakınca anında tespit etti sorunu. İlgili parçayı çıkarınca hakikaten içinin yırtık olduğunu gördük. Yani nokta atışıyla sorunu doğru tespit etti ustamız. Başka bir yerde olsa neredeyse motoru indirmeye kalkışırlar. Eskişehir'deki mazda sahiplerine tavsiye ederim. Mesafeyi sorun etmesinler. Eskişehir'de birkaç yerden aldığım fiyattan çok daha uyguna tamir ettiler. Hatta yol masrafını bile hesaba katsak yine Eskişehir'den daha uyguna geliyor. En önemli detay da yaptiklari işin tarihini ve aracın km sini yazarak makbuz vermeleri. Bunu Eskişehir'de hiçbir yerde göremezsiniz. Kendilerine teşekkür ediyorum.
Mesajının taşındığı bu konunun ilk sayfasını incelemekte fayda var.İyi forumlar arkadaşlar 2009 model Mazda 3 BK manuel vites benzinli Mazdam var ve ağır bakımları geldi yani 100 bin bakımını yaptıracağım daha öncede aracım oldu fakat hiç ağır bakım yaptırmadım zaten çok binmekte nasip olmadı ağır bakımda araca neler yaptırmalıyım Isparta ve çevresinde bildiğiniz işinin ehli Mazda ustası var mı Antalya yetkili servis ile görüştüm ucuk bir rakam istedi ama eğer işinin ehli bir usta bulamazsam mecburen oraya gideceğim şimdiden teşekkür ederim
İlgin için teşekkür ederim adresi telefonu var mı acabaMesajının taşındığı bu konunun ilk sayfasını incelemekte fayda var.
Antalya'ya gitmeyi göze alıyorsan hiç düşünmeden Ömer Alıncak ustaya gidebilirsin... Olumlu geri dönüşü çok var.
İlk sayfada var.İlgin için teşekkür ederim adresi telefonu var mı acaba
Teşekkür ederimİlk sayfada var.