İlk mesaja ekledim.Oto döşeme için
Maslak sanayi sitesi
Ayhan oto döşeme
Recep ERKAN
0530 234 78 97
İlk mesaja ekledim...Antalya ses sitemi için CMD tuning öneririm. Kendisi de Mazda kullanıcısı ve işinin ehli olduğu çok belli
Tel: Cüneyt Usta
0 (541) 762 01 06
Yaptırdığınızın görseli var mıdır?Mazda 6'larda kronik olan (Mazda 3'lerde de kronik mi bilmiyorum) cam çıtalarındaki kırılmalar ( tabiri caizse fare kemirmis gibi olan) için geçen hafta tesadüfen Ankara'da Ostim sanayi de gezerken on numara bi nikelajcı ile tanıştık ve hemen sattığım Mazda 6'nin camlarına fabrika ayarında krom nikelaj yaptırdik çok orjinal durdu.. usta tamamen kendi el emeği ile işçilik yapıyor..Ekli dosyayı görüntüle 57693 toplu olarak ölçüsünde de yapıyorum dedi efsane kasa Toyotalara felan siparişle Türkiye geneline çok yapmış ve bizim gittiğimizde antika bı impalanin krom işçiliklerini yapıyordu..
Ustanın ismi Hamza Aslan cep telefonunu bulursam paylaşırım...
Yarın çekip atarım inşallah.. aracı sattığım abi cam çıtalarindaki kırıklar nedeniyle cam çıtası arıyordu bu nikelajci kırık yerlerin üzerini kapatacak şekilde kanallı geçmeli gibi bişeyi birebir aracın üstünde ölçerek yaptı hem de yarım saatte Dyson'la da yapıştırdı taş gibi oldu.Yaptırdığınızın görseli var mıdır?
Fotoları merakla bekliyorum. Maliyeti ne oldu?Yarın çekip atarım inşallah.. aracı sattığım abi cam çıtalarindaki kırıklar nedeniyle cam çıtası arıyordu bu nikelajci kırık yerlerin üzerini kapatacak şekilde kanallı geçmeli gibi bişeyi birebir aracın üstünde ölçerek yaptı hem de yarım saatte Dyson'la da yapıştırdı taş gibi oldu.
Çok güzel olmuş, orjinali nikelajlı olan araçlar için nimet gibi işyeri..nikelajsız olup dökülenlere de çare bulmak lazım..Mazda 6 kapı çıtası krom nikelaj..(kapı kolları hariç)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mazda 6 kapı çıtası krom nikelaj..(kapı kolları hariç)
Bu zaten nikelajsiz olup cam çıtası dökülen mazda 6' ya yapıldı. Yapılmadan önce cam çıtası fare kemirmiş gibiydi şimdi çok orjinal oldu. Maliyet olarak 200TL'ye yaptı usta..Çok güzel olmuş, orjinali nikelajlı olan araçlar için nimet gibi işyeri..nikelajsız olup dökülenlere de çare bulmak lazım..
Hayırlı olsun, çok orijinal olmuş.Bu zaten nikelajsiz olup cam çıtası dökülen mazda 6' ya yapıldı. Yapılmadan önce cam çıtası fare kemirmiş gibiydi şimdi çok orjinal oldu. Maliyet olarak 200TL'ye yaptı usta..
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun, çok orijinal olmuş.
Bildiğim kadarıyla yokTokat erbağda mazda ustamız varmı?
Bi mazdaşk kullanıcımızın avansla alakalı bi sorunu varmış yönledirme yapacaktımBildiğim kadarıyla yok
Hayırdır inşallah?!?!
Avans mevzusunu işinin ehli her motor ustası ayarlayabilir, iyi bir ustaya göstersin... Kulak aşinalığı ile ayar yapan usta gördüm.Bi mazdaşk kullanıcımızın avansla alakalı bi sorunu varmış yönledirme yapacaktım
gitmişde adam sağırmış, avans üstündeki çizgiyi göremedim demiş o olmadan ayarlanmaz demişAvans mevzusunu işinin ehli her motor ustası ayarlayabilir, iyi bir ustaya göstersin... Kulak aşinalığı ile ayar yapan usta gördüm.
Alıyorsunuz ustası olmayan arabalarıBi mazdaşk kullanıcımızın avansla alakalı bi sorunu varmış yönledirme yapacaktım