ozgur35
Aktif
Kutunun üzerınde Autobild, Autocar gibi şeyler var abi sol üst köşedeÖdül mü?
Bu markanın Mazda onaylısı da vardı, 5-30 Molygen ve Top Tec 4500 5-30 . Çok anlam ifade eder mi bilemem tabi?
Kutunun üzerınde Autobild, Autocar gibi şeyler var abi sol üst köşedeÖdül mü?
Bu markanın Mazda onaylısı da vardı, 5-30 Molygen ve Top Tec 4500 5-30 . Çok anlam ifade eder mi bilemem tabi?
Hee onu diyorsun sen. O bütün kutularında var. Ben sadece bu model yağ için dedin sandıydım.Kutunun üzerınde Autobild, Autocar gibi şeyler var abi sol üst köşede
Dünyanın en iyi yagı abi CAstrol Edge. Ama bizim arabalar 5w30 A5 istiyor gerçi ben C2 de koydum da. Bu C3 5w30 LL. Motora fazla teklonojık gelmesın. Sakata gelmıyelimOlmaz dexelia lazım
Dünyanın en iyi yagı abi CAstrol Edge. Ama bizim arabalar 5w30 A5 istiyor gerçi ben C2 de koydum da. Bu C3 5w30 LL. Motora fazla teklonojık gelmesın. Sakata gelmıyelim
@kadir bu benim arabaya olur mu? Hiç geri vermiyim.
Ekli dosyayı görüntüle 33603
Ekli dosyayı görüntüle 33604
Dünyanın en iyi yagı abi CAstrol Edge. Ama bizim arabalar 5w30 A5 istiyor gerçi ben C2 de koydum da. Bu C3 5w30 LL. Motora fazla teklonojık gelmesın. Sakata gelmıyelim
180 tl ücretsiz kargo 5 kilo hepsiburada.komOlur kullanda ne kadar bu yağ?
Her üst , her altı kapsadıgından sıkıntı yok.
İyimişde180 tl ücretsiz kargo 5 kilo hepsiburada.kom
Nie abi Castrol dandik mi ?180 lira castrol yağ için değmez.
Çok iyi konuştu veli abi. 180 TL vereceksen git mobil felan alıver180 lira castrol yağ için değmez.
Nie abi Castrol dandik mi ?
Yağda Castrol lastikte Michelin Arabada Mazda-Bmw tercih ederim. Digerleri hikaye benim icin160 liraya dexelia vereyim sana hemi de orijinal
Dandiklik mevzusu değil olay. O paraları castrol yağa ben vermem, verilmesini de istemem... Fazladan verilecek paran varsa da Tercih senin.Nie abi Castrol dandik mi ?
Yok abi Honda castrol koyuyo biz de 5w30 aldok dedik servis yaga x2 yaziyor ama yalnis almisiz halbuki 0w30 olcakmis. Bugun kargoyla geri yollucam da korkuyom patlar diye bakalim . Olmadi Mazdaya koyarim bunu yazin. Patlarsa kargoda para iadesi olmazDandiklik mevzusu değil olay. O paraları castrol yağa ben vermem, verilmesini de istemem... Fazladan verilecek paran varsa da Tercih senin.
Ödül almış yağı burada paylaşıp ödülsüz yağa o kadar para vermek ilginç geldi bana.Yok abi Honda castrol koyuyo biz de 5w30 aldok dedik servis yaga x2 yaziyor ama yalnis almisiz halbuki 0w30 olcakmis. Bugun kargoyla geri yollucam da korkuyom patlar diye bakalim . Olmadi Mazdaya koyarim bunu yazin. Patlarsa kargoda para iadesi olmaz
Ödül almış yağı burada paylaşıp ödülsüz yağa o kadar para vermek ilginç geldi bana.
Yağda Castrol lastikte Michelin Arabada Mazda-Bmw tercih ederim. Digerleri hikaye benim icin