kadir
Kıdemli Üye
Güzel fiyat.
Güzel fiyat.
Yağı kendi değişen arkadaşlar, atık yağları ne yapıyorsunuz?
Sabahtan bu firmaya gittim, reyonları indirdim şaka bir yana çok uygun fiyatları. Sahibi çok ilgili.10-40 Tam sentetik, lokum gibi fiyat...
Liqui Moly Super Leichtlauf 10w40 Motor Yağı 4lt %100 Sentetik 95 - n11.com
Ben son yağ değişiminde 10-40 yarı sentetik Liki Moli koymamış ve net 1 litre artmamış olsaydı ikinci sefere bu yağı denemeyi isterdim. Ama şimdi elimde 1 litre var ve ayrı ayrı 1'er litre (toplamda 3 litre olacak şekilde) daha alarak, toplamda 3 litreye tamamlayıp bir dahaki değişimi daha uygun fiyata getirmek niyetindeyim. Yeni yağ değişimi yapmış birisi için bunlar çok ileri düşünceler ama pimpirikli adamın hali bu.Sabahtan bu firmaya gittim, reyonları indirdim şaka bir yana çok uygun fiyatları. Sahibi çok ilgili.
Ben bilerek 5 lt aldım. İsteyene 1 litre vereyim güncel fiyattan dermişim aldığım yağın 4 litre üretimi yokmuş. Yeni nesil arabalar artık 5 litre yağ alıyormuş.Ben son yağ değişiminde 10-40 yarı sentetik Liki Moli koymamış ve net 1 litre artmamış olsaydı ikinci sefere bu yağı denemeyi isterdim. Ama şimdi elimde 1 litre var ve ayrı ayrı 1'er litre (toplamda 3 litre olacak şekilde) daha alarak, toplamda 3 litreye tamamlayıp bir dahaki değişimi daha uygun fiyata getirmek niyetindeyim. Yeni yağ değişimi yapmış birisi için bunlar çok ileri düşünceler ama pimpirikli adamın hali bu.
Hangisini aldın?Ben bilerek 5 lt aldım. İsteyene 1 litre vereyim güncel fiyattan dermişim aldığım yağın 4 litre üretimi yokmuş. Yeni nesil arabalar artık 5 litre yağ alıyormuş.
Sana da merhaba Can ayran da içmedik ama @kadir ve @ALPEREN58 ile uzun konuşmalarımız sonucunda 10w40 tan 5w30 Liqui Moly’ e geçmeye karar verdim.Hangisini aldın?
5-30 kısmı doğru gerisi için sadece orjinal önerdim ama tercih senindiSana da merhaba Can ayran da içmedik ama @kadir ve @ALPEREN58 ile uzun konuşmalarımız sonucunda 10w40 tan 5w30 Liqui Moly’ e geçmeye karar verdim. Ekli dosyayı görüntüle 32391
Evet görüşemedik bayadır. İzmir'e gelince haberimiz olmuyor ki. Bir çay/kahve etkinliği yapalım.Sana da merhaba Can ayran da içmedik ama @kadir ve @ALPEREN58 ile uzun konuşmalarımız sonucunda 10w40 tan 5w30 Liqui Moly’ e geçmeye karar verdim. Ekli dosyayı görüntüle 32391
Ben de 5W30 'a geçeceğim 1 ay sonra. Şimdi 10W40 var, eksiltme yok. Benim aklımdaki yağ;10w40 tan 5w30 Liqui Moly’ e geçmeye karar verdim.
Valla kutusu aldırır pek şık duruyor. “LukOil” firması İstasyon anlamında diye özellikle yurt dışında benzinin en kalitelisi olarak rağbet görüyormuş. Yağı nasıldır bilemiyorum.Ben de 5W30 'a geçeceğim 1 ay sonra. Şimdi 10W40 var, eksiltme yok. Benim aklımdaki yağ;
Lukoil Genesis Premium 5w-30 4 Litre GittiGidiyor'da 340925177
10-40 Tam sentetik, lokum gibi fiyat...
Liqui Moly Super Leichtlauf 10w40 Motor Yağı 4lt %100 Sentetik 95 - n11.com
Bunun a5/b5 olanı yokmu?Ben de 5W30 'a geçeceğim 1 ay sonra. Şimdi 10W40 var, eksiltme yok. Benim aklımdaki yağ;
Firma ve markanın ayak oyunu yapacağına ihtimal vermiyorum. Yağ filtresi kesin uyuyor da hava filtresini ölçmek gerek.10w40 yağda tam sentetik olmuyor diye biliyorum, belkli de yanılıyorumdur
firmalar çeşitli söz oyunlarıyla tam sentetik diye sunum yapıyorlar, yağ değişimi geldiğinde bu yağı alırım
konudan bağımsız elimde tombak guzudan kalma orijinal hava ve yağ filtresi var, gf kasaya da uyuyor diye biliyorum ama emin olamadım, bilgisi olan var mı @aurora @Bayraktar
Yağa diyecek bir şey yok ama 10-40' tan sonra ben bunu koymuştum Mazda 3 BK da ve eksiltme oldu. Yarım litre eksiltmeyen motor yarım litreden fazla eksiltti, bende 10-40'a dönüş yaptım.Ben de 5W30 'a geçeceğim 1 ay sonra. Şimdi 10W40 var, eksiltme yok. Benim aklımdaki yağ;