Takipte kalmak kaydıyla olabilir tabi.
motor eski 5-30 ince gelir. 10-40 da eksiltmiyorsa dokunmayın. Eksiltiyorsa kalınlaştırın. İlla tam sentetiğe geçmek istiyorsanız 5-50 ye geçebilirsiniz.Motorda bir sıkıntı yok şükür anlayamadım yalnız maceradan kasıt nedir 10 40 mı kullanmalı
Onda kitapçığınıza bakmanızı öneririm.Şanzuman yağı öneriniz var mı
Sürekli abi. Uzun süre değişmeyen manuel şanzıman yağına dişlilerin sürtünmesinden kaynaklı metal tozları karışıyor. Normalde mıknatıs olur da çok uzun süre değişmeyince bu mıknatıs da iş görmüyor. Yağa karışan metal tozları da dişliler arası aşınmayı artırıyor. Bu aşamadan sonra yağ değiştirildiğinde dişliler arası aşınmadan ötürü uğultu oluşuyor.Bu sürekli bir uğultu mu, yoksa belirli bir süre mi oluyor Mutlu?
O zaman manuel şanzıman yağı değişmek mantıklı değil, ya da bir tık kalını mı konulmalı acabaSürekli abi. Uzun süre değişmeyen manuel şanzıman yağına dişlilerin sürtünmesinden kaynaklı metal tozları karışıyor. Normalde mıknatıs olur da çok uzun süre değişmeyince bu mıknatıs da iş görmüyor. Yağa karışan metal tozları da dişliler arası aşınmayı artırıyor. Bu aşamadan sonra yağ değiştirildiğinde dişliler arası aşınmadan ötürü uğultu oluşuyor.
Pek bilgim yok dişli konusunda ama ses konusunda dişlinin açıldığı yönlerin etkisi var diye hatırlıyorum.
Şuan bu sorunu yaşıyorum.Sürekli abi. Uzun süre değişmeyen manuel şanzıman yağına dişlilerin sürtünmesinden kaynaklı metal tozları karışıyor. Normalde mıknatıs olur da çok uzun süre değişmeyince bu mıknatıs da iş görmüyor. Yağa karışan metal tozları da dişliler arası aşınmayı artırıyor. Bu aşamadan sonra yağ değiştirildiğinde dişliler arası aşınmadan ötürü uğultu oluşuyor.
Pek bilgim yok dişli konusunda ama ses konusunda dişlinin açıldığı yönlerin etkisi var diye hatırlıyorum.
Mantıklı ama en geç 60bin km.de 1. Zamanında değiştikçe hiçbir sıkıntı olmaz. Hep dediğim gibi hiçbir yağ ömürlük değildir.O zaman manuel şanzıman yağı değişmek mantıklı değil, ya da bir tık kalını mı konulmalı acaba
Şuan bu sorunu yaşıyorum.
Ben en iyisi 75-90 hatta 80-90'a geçiş yapayım.
Otomatikse kitapçıkta yazanla değişin.Manuel değil otomatik şanzıman yağı almalıyım liqui moly 10 40 kafama yattı sanırım onu alıcam ama şanzıman için kfam net değil açıkçası
89-90'ı bir araştır önce. Yorumları okuyunca ve ustalardan da fikir alınca zaten elersin hemen ve tek seçenek 75-90'a geçiş yaparsın.Şuan bu sorunu yaşıyorum.
Ben en iyisi 75-90 hatta 80-90'a geçiş yapayım.
Ses şanzımandan gelen dişli uğultusu sesi. Geri vitesteyken daha çok belli olan dişli sesi gibi, tabi onun kadar çok değil, düşük viteslerde daha belirgin.89-90'ı bir araştır önce. Yorumları okuyunca ve ustalardan da fikir alınca zaten elersin hemen ve tek seçenek 75-90'a geçiş yaparsın.
Bir de bu yaşadığın problemi biraz açar mısın? Önümüzdeki bakımda şanzıman yağını ATF ile değiştirme niyetim var çünkü. Eğer problem oluyorsa hiç bulaşmayayım.
Manuel şanzımanda mı atf kullanacaksın hocam?89-90'ı bir araştır önce. Yorumları okuyunca ve ustalardan da fikir alınca zaten elersin hemen ve tek seçenek 75-90'a geçiş yaparsın.
Bir de bu yaşadığın problemi biraz açar mısın? Önümüzdeki bakımda şanzıman yağını ATF ile değiştirme niyetim var çünkü. Eğer problem oluyorsa hiç bulaşmayayım.
Evet, manuel şanzımanda ATF kullanacağım. Daha doğrusu kullanmayı planlıyorum.Manuel şanzımanda mı atf kullanacaksın hocam?