Eğer bu durum doğruysa senin eksiltme gayet normal seviyelerde demektir.Ekli dosyayı görüntüle 25465 burda 4 lt fatura etmişler.Bunlar babasına 100 gr bedavadan koymaz çünkü.demekki yarım lt eksik koymuşlar
Eğer bu durum doğruysa senin eksiltme gayet normal seviyelerde demektir.Ekli dosyayı görüntüle 25465 burda 4 lt fatura etmişler.Bunlar babasına 100 gr bedavadan koymaz çünkü.demekki yarım lt eksik koymuşlar
sana uyduk 4.4 lt koyduk bakalımYağ değişimi 3.9 lt
Yağ + filtre 4.4 ~ lt
Kuru motor 4.6lt
Netleştiremedim
Kaynak arayışım devam ediyor.
Amaa netleştiremedim dedim yasana uyduk 4.4 lt koyduk bakalım
Belgede al doldur yazmıyor yaBen karışmam burda herşey kayıtlı belge niteliğinde... Şaka bi yana 4.3 lt yazıyor çoğu yerde, 100gr da garaj hatrına olsun
Biz belgelere göre değil dostların lafıyla iş yaparızBelgede al doldur yazmıyor ya
Bimden sole ayçicek al daha ucuzBiz belgelere göre değil dostların lafıyla iş yaparız
01 ADANA
Mazda 3 2006 1.6 dynamic modeli için hangi yağ markasını önerirsiniz şimdiden teşekkürler
Teşekkürler abi peki o yağı diğerlerinden ayıran özelliği varmı performans bakımından felanOrtalama yağ markaları işini rahatlıkla görür... Shell, Castrol, Mobil, Bp vs. gibi. Ancak; ben şahsen Liqui Moly yağı tavsiye ederim...
Teşekkürler abi peki o yağı diğerlerinden ayıran özelliği varmı performans bakımından felan
Peki bu yağın içine bord power atabilirmiyiz kusura bakma abi fazla soru soruyorum.Yeni aldık da danışmak iyi olur diye düşündüm.Orijinal Alman malı, yani Türkiye'de dolum yapılmıyor, yani; yamuk yapma şansları yok gibi. Ayrıca; kullandığım üç değişik ürününden beklediğim faydayı sağladığım için bu markaya sempatim var. Önümüzdeki yağ değişiminde bende bu markanın 10-40 yağını kullanmayı planlıyorum.
Peki bu yağın içine bord power atabilirmiyiz kusura bakma abi fazla soru soruyorum.Yeni aldık da danışmak iyi olur diye düşündüm.
Abi bu Liqui moly nin 10-40 ın tam adını yazabilirmisin birçok modeli var kafamız karıştı daOrijinal Alman malı, yani Türkiye'de dolum yapılmıyor, yani; yamuk yapma şansları yok gibi. Ayrıca; kullandığım üç değişik ürününden beklediğim faydayı sağladığım için bu markaya sempatim var. Önümüzdeki yağ değişiminde bende bu markanın 10-40 yağını kullanmayı planlıyorum.
Abi bu Liqui moly nin 10-40 ın tam adını yazabilirmisin birçok modeli var kafamız karıştı da