kadir
Kıdemli Üye
buna bu parayi odemektemde dexelia alinir.Uzun araştırmalarım sonucu Orjinal yağ olmuyacaksa bu yağ. Motul 8100 Eco-Clean+ 5W30 5 Litre Motor Yağı
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
buna bu parayi odemektemde dexelia alinir.Uzun araştırmalarım sonucu Orjinal yağ olmuyacaksa bu yağ. Motul 8100 Eco-Clean+ 5W30 5 Litre Motor Yağı
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keşke 10/40 ile başlasaydın. Eksiltme olursa 10/60'a geçerdin. Bizim motorlar 3.8 alıyor ama 4 koyuyorlar.10-60 mobil siparişi verdim. Yorumlarına göre özellikle yaşlı ve lpg li araçlara ilaç gibi. Bi deniyelim. Bu arada bizim arabaya kaç litre yağ koycam bilen var mı? 98 626 gf 2.0 motor 110 hp lik
10 60 yağ eksilten araçlar için eğer yağ özelliğini okuduysan sonrasında rektifiye diyor. Kısaca son durak10-60 mobil siparişi verdim. Yorumlarına göre özellikle yaşlı ve lpg li araçlara ilaç gibi. Bi deniyelim. Bu arada bizim arabaya kaç litre yağ koycam bilen var mı? 98 626 gf 2.0 motor 110 hp lik
10w-60 kullanırsak zararı olur mu peki10 60 yağ eksilten araçlar için eğer yağ özelliğini okuduysan sonrasında rektifiye diyor. Kısaca son durak
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yağ eksiltme durumunuz nasıl10w-60 kullanırsak zararı olur mu peki
Birde bu klima ile ilgili bi konu var mı arıyorum bi taraftan ama bildiğiniz varsa yonlendirirseniz sevinirim
10w-60 kullanırsak zararı olur mu peki
5w/30 yağın markaya göre ince / kalınlığı değişiyor mu kiZarar olmaz, kalın yağ motorun ömrünü uzatır. mobil peak life 10w-60 güzel yağdır.
Dexelia yı ise hiç sevmedim. Çok ince bir yağ. Yağ firmalarında en iyileri motul, eneos, sonra da mobil, castrol vs gelir.
Ford un üye sayısının da bizden bi on kat daha fazlalığı vardır belki de, bir de o kısmı varCevaplarınız için çok teşekkür ederim. Valla ne yalan soylim ford un forumundan sonra çok rahatladım her sorum anında cevaplanıyor. Bu da markaya özel bir konfordur benim gözümde.
Aynen çok kalabalıklar ama burdaki yardimlasmaya bakınca orası kuru kalabalık. Önemli olan sayı değil demekki. Mazdanın markası gibi kullanıcıları da kaliteli insanlar vesselam. Orada çok kavga oluyordu birde. Burdaki samimiyet ve saygıdan hiç eser yoktu.Ford un üye sayısının da bizden bi on kat daha fazlalığı vardır belki de, bir de o kısmı var
Elimde Eneos ve Mobil'in 10-40'ı var. Bakımda Mobil kullanacaktım. Şimdi tam kafa karıştırıcı bir yorum oldu benim için.Zarar olmaz, kalın yağ motorun ömrünü uzatır. mobil peak life 10w-60 güzel yağdır.
Dexelia yı ise hiç sevmedim. Çok ince bir yağ. Yağ firmalarında en iyileri motul, eneos, sonra da mobil, castrol vs gelir.
Çünkü sorun çıkaracak tipleri bu forumun bünyesi kabul etmiyor. İster istemez terk etmek zorunda kalıyorlar burayıAynen çok kalabalıklar ama burdaki yardimlasmaya bakınca orası kuru kalabalık. Önemli olan sayı değil demekki. Mazdanın markası gibi kullanıcıları da kaliteli insanlar vesselam. Orada çok kavga oluyordu birde. Burdaki samimiyet ve saygıdan hiç eser yoktu.
Sen karar verene kadar yağlar bozulacak zaten.Elimde Eneos ve Mobil'in 10-40'ı var. Bakımda Mobil kullanacaktım. Şimdi tam kafa karıştırıcı bir yorum oldu benim için.
Ötenazi ile imha ediyoruz.Çünkü sorun çıkaracak tipleri bu forumun bünyesi kabul etmiyor. İster istemez terk etmek zorunda kalıyorlar burayı
Ben kararımı verdim de Tosun Usta'yı bekliyoruz. Haftaya kaldı, inşallah haftaya olunca da haftaya kalmaz. Adam senden alışkanlık yaptı bana da aynı şeyi yapıyor.Sen karar verene kadar yağlar bozulacak zaten.
İkisi de elde. Dala göz koymadık.Eldeki kuş daldakinden iyiydi ya hani, koy 10w/40 ı gözlemle bir sonrakinde ona göre d
Tamamen duygusal bence yağ spekleri aynı olduğu sürece tüm yağlar aynı işlevi görüyor.5w/30 yağın markaya göre ince / kalınlığı değişiyor mu ki