Benim guzu için de ilerde konu açacaktım ama yeri gelmişken yaptığım deneme sürecinden bahsedeyim.
Benim guzu biraz fazla yağ eksiltiyor, bunun için
@emytoget murat ile kontak halinde ve yaptığım araştırmalara göre deneme sürecindeyim.
Guzuyu ilk aldığımda hemen yağını değiştirmiştim,10w40 castrol koyuldu. O dönem uzun yola da gitmiştim. 3000 km de 1 lt eksiltmişti. Sonrasında tam sentetik deneme amaçlı mobil 5w30 esp koyduk. İlginç şekilde yine 3000 km de 1 lt eksiltti. Buradan tam sentetik yağın subapları vs. beslediğini düşünebiliriz. Eksiltme fazla olduğu için mobil 5w40 tam sentetik koydum. 800 km oldu değişim olalı, ölçüm yapmadım henüz. Bunda da randıman alamazsam mobil 5w50 ye geçeceğim.
Guzu 300 bin olmak üzere, LPG 180 bindeyken takılmış. Duman atma, çekişte düşme, yakıtta artma, vuruntu falan yok. Ancak veli abinin bahsettiği rampa sonunda gaza bastığımda aynadan duman attığını gözlemledim Malatya ya gittiğimde.
Deneme sürecine göre hareket edeceğiz.
Anlamadığım bir konu var. 10-40'da yağ eksilten bir araca daha kalın bir yağ koymak yerine neden 5-30 koydunuz? Tam sentetik olmasında dolayı mı yani sadece?
Normal şartlarda guzunun yağ yakma ile ilgili durumunu olumlu ya da olumsuz şekilde kesinleşince yazacaktım ama belki faydalı olur diye yazmadan geçemedim.
Benim guzu da 3000'de 0,5-1 litre arası yağ eksiltiyordu (ya da hala eksiltiyor, şuan bilmiyoruz). Sizde de olduğu gibi bayır aşağı kompresöre bindirip bir süre gittikten sonra gaza basıldığında duman atıyordu. İzmirliler bilir Buca çıkışında "Uçan Yol" adını verdikleri saçma bir yol vardır. Sabahları işe giderken bu yolda yaklaşık bir dakikalık bir inişte her seferinde 4. viteste gaza basmadan hep test ediyordum aracı ve düzlüğe gelip gaz verdiğimde o lanet olası dumanı görüyordum.
Geçen haftalarda daha önce kullandığım 10-40 yağı %100 sentetik 10-60 Motul ile değiştirdim.
(Bunu bilerek %100 sentetik diye yazıyorum çünkü üzerinde öyle yazıyor. Almadan önce yağ araştırırken "full sentetik" gibi ibarelerin satış stratejisiyle ilgili olduğunu aslında tam sentetik denilse de %100 olmadığı gibi bir şeyler okumuştum başka kaynaklardan, ne kadar doğru bilmiyorum.) Hatta eski yağı değiştirirken motor içi temizleyici maddesi kullanmayı düşündüm, eski yağdan eser kalmasın diye ama sonra o katkı maddesinin yeni yağın değerlerini bozabileceğini düşünüp vazgeçtim. Her neyse, guzu ilk hafta yine duman attı, (hatta
@domestos Veli Abi'm tövbelidir bir daha arkamdan gelmeye)
fakat son bir kaç gündür bunu yapmıyor. Bunun nedeni havaların son günlerde daha soğuk olmasıyla ilgili de olabilir tabi ki. Benim için artık takıntı olduğu için inanın sürekli motorun sesini dinler, aracın tepkilerini ölçer, dikiz aynasından duman takip eder oldum.
Hatta önceden hiç yapmadığım şekilde hep yüksek devirlerde kullanıyorum, "yakacaksan yak üleeen" dercesine.
Bugün yağ kontrolü yaptık eksiltme yok. 500 km gitmişimdir değişimden sonra bir şey demek için çok çok erken ama havaların bir kaç hafta önceki sıcaklığa çıkmasını bekliyorum. O zaman da eğer ki duman atma olayı devam ederse de bir sonraki yağ değişiminde yine de 10-60'ı deneyip bir şans daha vereceğim.
Ya da 20-50'ye falan geçerim herhalde.
Devam etmezse de olmuştur bu iş diye düşünüp "herkeşe benden çaaay" diyeceğim.
O yüzden ümidimi yitirmiyorum. İnşallah etkisini gösterir. Ayrıca geçenlerde sanırım
@MutluTEKİR bahsetmişti. Kalın bir yağa ya da herhangi farklı bir değerdeki yağa geçişte bir süre motor yağ yakmaya devam edip sonradan kesilebiliyormuş (hatırladığım kadarıyla böyleydi, yanlışım varsa affola).
Sözün özü, sizin aracınıza da yeni yağın olumlu sonuç verip vermediği hakkında bir kesin kanıya varmak adına daha erken diye düşünüyorum. Gelişmelerle burada olacağım.