Senin güzel canın sağolsun üstadım.Parçanız kargoya teslim edildi, takip numarası yarın çıkacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 40238
Hocam maalesef size yine yardımcı olamayacağım. Sorduğunuz parçalar hem kronik hemde zamana bağlı deformeler mutlaka oluyor. Gonzales gibi bir guzu parçalamak lazımki bunlar sağlam çıksın
Teşekkürler @Murat Yılmaz triger ve devirdaim den anladım. Mazda görünümlü ford olduğunu. ama fomoco da pahalı aynıcivarıydı bildiğim kadarıyla net fiyat???@muty varsa fomoco yoksa otosan marka alabilirsin. Ama mazda deme fiyatı artar focus de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaporta, iç trim ve direksiyon pompası hariç her şey aynı sayılır mazda 3 görünümlü focus yani
Şöyle kaliteli 2011 dizel mazda 3 bl arka sol zrot lazım orjinal çok pahalı geldi (225 tl) kaliteli kyb veya trw (bulmak zormuş) yada önerebileceğiniz bşr markanın askı rotunu bulabilecek yer biliyormusunuz, öneriniz varmı arkadaşlar
Teşekkürler. @HakanEMRE İnternette görmüştüm bu markayı ama henüz karar veremedim sanırım biradaha ki yağ değişimşne kadar uygun kaliteli parça arayşına devam edeceğim fomoco markalara bakayım.Ekli dosyayı görüntüle 40305
AYD marka yerli üretim (Konya) adet 40 ₺
AYD markasının tecrübeli arkadaşlardan Tayvan ve Kore üretimlerinden daha iyi olduğunu duymuştum, bilgi.
Merhaba bugün mazda 626 aldım yalnız aracı benim muayne sokmam gerekiyor. araçta eksikler mevcut;
sağ çamurluk sinyal
sol stop
gösterge çerçevesi
en uygun fiyata nasıl nereden bulurum
teşekkür ederimMesajının taşınmış olduğu bu konudan her türlü parça için yardım alabilirsin... Hayırlı olsun, kolay gelsin.
Merhaba. Gösterge çerçevesi maalesef kronik bir sorun olduğu için sağlam olsa bile araçtan sökerken kırılıyor 0 yan sanayi üretimi zaten yok. Tek temin yeri yetkili servisler.Merhaba bugün mazda 626 aldım yalnız aracı benim muayne sokmam gerekiyor. araçta eksikler mevcut;
sağ çamurluk sinyal
sol stop
gösterge çerçevesi
en uygun fiyata nasıl nereden bulurum
Merhaba. Maalesef GG kasa için sıfır yan sanayi var ama GH kasa için yok. Yan sanayi üretimi varsa siparişle gelebilir. Pazartesi günü gelme durumu varsa sizi bilgilendiririm. Çıkma olarakta şuan yok...Merhaba;
Mazda 6 2011 Sport (GH) aracım için sağ ön çamurluk davlumbazı lazım. Mevcut mu elinizde?
Her türlü parça için, mesajının taşındığı bu konu altından soru sorabilirsin. @HakanEMRE yardımcı olacaktır. Kolay gelsin.arkadaşlar merhaba,
konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. forum kullanmasını pek bilmiyorum da
soruma gelince, 99 Mazda 323 1.8 fp motora buji kablosu arıyorum. sağolsun bir Mazda parçacısı arkadaş bakıverdi 190 tl dedi. Worg marka galiba lpg buji kablosu. pek bilmiyorum piyasayı o yüzden soruyorum. var mi başka fiyat alabileceğim temin edebileceğim bir parçacı. ben kütahyadayım bu arada. bir de hangi buji tavsiye edersiniz bujileri de değiştirecek olursam. ilginiz için şimdiden teşekkürler.
geçen gün @ALPEREN58 arkadaşımız NGK almıştı 225di sanırım vizyon oto İstanbul'dan sorabilirsinizarkadaşlar merhaba,
konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. forum kullanmasını pek bilmiyorum da
soruma gelince, 99 Mazda 323 1.8 fp motora buji kablosu arıyorum. sağolsun bir Mazda parçacısı arkadaş bakıverdi 190 tl dedi. Worg marka galiba lpg buji kablosu. pek bilmiyorum piyasayı o yüzden soruyorum. var mi başka fiyat alabileceğim temin edebileceğim bir parçacı. ben kütahyadayım bu arada. bir de hangi buji tavsiye edersiniz bujileri de değiştirecek olursam. ilginiz için şimdiden teşekkürler.
Kafadan; yanlış demeyelim de, sonuca etki edecek şekilde olmamış diyelim... Amacımız, en kısa yoldan derdimizi anlatmak...teşekkür ederim @Domestos hocam. yanlış yere açmışım anladım yardımınız için teşekkürler