Herkese selamlar...
Yaklaşık 6-7 aydır yedek parça temini için burdan veya başka sosyal ortamlardan iletişime geçenlere yardımcı olmaya çalıştım lakin verdiğim emeğin karşılığı alamadım.
İstenen yada sorulan parçalar hakkında menşeini, fotoğrafını kısaca detaylı bilgi vermeme rağmen dönüş çok çok az oldu hal böyle olunca verilen emek ve zaman boşa gidiyor...
Fiyatlardan dolayı dönüş olmuyor dicem ama bazen müşterinin almayacağını tahmin ettiğimden (daha önce bir kaç defa parça sormuş ama herhangi bir alışveriş olmamış) maliyetinin bile altında fiyat söylüyorum yine almıyor. Sanırım aklında bir limit var o fiyat olursa alırım olmazsa almam idare ederim diye düşünerek alışveriş olmuyor...Anladım ki fiziki bir dükkan olmadan ve o şehrin piyasasına göre parça stoğu yapmadıktan sonra sanal alemde bu işlerin pek tadı yok...
Velhasıl parça işinde vakit kaybetmektense oto elektrik işine daha çok vakit ayıracağım.
Forumun aktif üyelerine yani daha önce az çok telefon bağlantısı kurduğum arkadaşların ağabeylerin parça talebi olursa yine yardımcı olmaya çalışırım. Herkese keyifli forumlar olsun...