@HakanEMRE Dolarları saymaya bi' ara ver bak soru soruyor dostlar?
Sağolasın kardeşim distribütör Kyoto marka 375 TL. Yalnız ürün Çin malı. Mazda'larda elektronik yan sanayi uzun ömürlü olmuyor tabi birazda şans işi. Yarın çıkma orjinal varmı stok kontrol edip fiyatı ile birlikte dönüş yaparım.Hayırlı olsun Hakan abi Allah utandırmasın ilk stoğu ben sorayım o zaman 94 626 distribütör var mıdır varsa ne kadardır
Mevcut, yarın bakıp fiyat bilgisi paylaşayım. Haftasonu olduğu için tedarikçilere ulaşamıyorum.Abi hayırlı olsun. Benim bu iç aks körüğü yırtılmış mı yerinden mi çıkmış? Senin elinde mevcut mu?
2336, 2337, 2338 derken bildirim yolladın, işin yoksa şimdi yeniden say.@HakanEMRE Dolarları saymaya bi' ara ver bak soru soruyor dostlar?
@HakanEMRE hayırlı uğurlu olsun. Bol kazançlar.
Üstad hayırlı uğurlu olsun. Umarım herşey yolunda gider. Bol kazançlar, hayırlı işler.
Sağolun abiler Allah razı olsunHayırlı olsun.
Sağolasın Ahmet abi senin tecrübelerin varken Xedoscuların parça sorunu olmazHayırlı olsun Hakan, bir de xedos parçalarına el atarsan cümle xedoscuları sevindirirsin kardeşim.
Allah işini rast getirsin @HakanEMRE, hayırlı bereketli kazançlar
Hayırlı işler, helalinden bol kazançlar
Sağolun Allah razı olsun abilerHayırlı olsun. Allah utandırmasın.
Sağolasın Oğuzhan, çok şükür forumdan hep destek gördük, Allah herkesten razı olsun, Allah doğru yoldan ayırmasın. Tüm alacaklılara sabırlar diliyorumHakan abi hesap günü geldiğinde yüzlerine haykıracağımız çok şey var, alacaklı olmak güzel. İşlerinde başarılar bol kazançlar dilerim. Bu süreçte her daim yanında olduğumuzu bilmeni isterim.
Mesajının taşınmış olduğu bu konudan parça temini hakkında iletişime geçebilirsin. Kolay gelsin.Ekli dosyayı görüntüle 379591996 model mazda 626 aracımın sunroof bacağıdır çıkma olur sıfır olur elinde olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.