Bilgi için sağol abi. Neresinden atıyor fazlalığı ki, öyle bir sistem mi varmış? Merak ettim ayrıntıları.Suyu boşaltmaya uğraşmayın, fazlasını kendisi atar.
Bilgi için sağol abi. Neresinden atıyor fazlalığı ki, öyle bir sistem mi varmış? Merak ettim ayrıntıları.Suyu boşaltmaya uğraşmayın, fazlasını kendisi atar.
Yedek su kabından fazla su tahliye ediliyormuş. Ben de bilmiyordum, Sağolsun Ozan Usta söyledi. Ama ayrıntıları konuşamadan konu başka yerlere gitmişti. Şöyle ki; ben o kaba neredeyse ağzına kadar su dolduruyordum ve zamanla su seviyesi düşüyordu. Ben de sanıyordum su eksiltiyor. Meğersem fazlasını tahliye ediyormuş. Radyatör hortumunu değiştirdiğimde Ozan Usta yedek su kabını kendisi doldurdu, o seviyede duruyor şimdi.Bilgi için sağol abi. Neresinden atıyor fazlalığı ki, öyle bir sistem mi varmış? Merak ettim ayrıntıları.
Suyu boşaltmaya uğraşmayın, fazlasını kendisi atar.
Yedek su kabından fazla su tahliye ediliyormuş.
.......
Ben de sanıyordum su eksiltiyor. Meğersem fazlasını tahliye ediyormuş.
Fazlasını atar, radyatörde eksilince kaptan çeker
Bir rivayete göre yedek su kabında tahliye bölümü varmış. Henüz canlı gören yok, sökenler bir daha geri kalkamıyor.Nasıl atıyor bilen yok mu?
Mesela benim aracımda kapağın ortasından aşağıya dönen bir küçük hortum var. Sizde yok mu? Veya kapakta delik gibi bir şey? Kapağın bir kenarında ufak kesit olabilir.Nasıl atıyor bilen yok mu?
Kapakta delik yok ona eminim. Diğer yerler görünmüyor ki zaten.Mesela benim aracımda kapağın ortasından aşağıya dönen bir küçük hortum var. Sizde yok mu? Veya kapakta delik gibi bir şey? Kapağın bir kenarında ufak kesit olabilir.
Sen el freni kaç defa cırtlıyor.Kapakta delik yok ona eminim. Diğer yerler görünmüyor ki zaten.
Edit: Ozan Usta'yı aradım sordum şimdi.
Çamurluğun arkasında kalan bir yerde delik varmış oradan atıyormuş.
Düşündüğümden ilkelmiş ya durum. Ben hep orada bir sistem var, suyu ölçüyor ona göre bir motor pompasıyla tahliye ediyor diye hayal etmiştim. Bildiğin delik varmış bidonda fazla koyunca oradan dökülüyormuş. Bunu mu merak ettim diye şaşırıyorum kendime.
Kılavuzda bahsi geçen "3H Yan Darbelerden Koruma Sistemi" nedir Dostlar?
Güzel soru.
Kapı içi çelik barlardan bahsediyordur muhtemelen.
3H : Darbelerin yolcu kabinine doğrudan yansımasını önleyen Mazda'ya özgü gövde yapısı.
Ekli dosyayı görüntüle 24959
İçeriden bagaj açma olayında emin değiliz. Çünkü o yılki katalogda SW hakkında bir bilgi verilmemiş maalesef.
Misal Veli Abi en son, şanzıman katkısı konusunda @RGM 'den baya bir dua almıştı
MAIDAS'da bu koruma sisteminin bir parçası olmalı ozaman.