kadir
Kıdemli Üye
BorudanAraç neden bağlandı?
BorudanAraç neden bağlandı?
konuyu nereye yazsam bilemedim o yüzden buraya yazıyorum. mazda 626 fs motor aracımda egr iptali ve kat iptali yaptırmayı düşünüyorum. egr iptalini ecu dan yapabilen bir yer varmıdır istanbul içi bildiğiniz. katalizör iptal borum var. fakat adem usta zamanında şey demişti katalizör bu araçlarda kışın iyidir yazın aracı zorlar demişti ama ben yinede iptalini yapacağım sanırım.(Araç bağlanmadan önce düz boru varex vardı şuan boş boş duruyo garibanlar(
teşekkürler ama istanbul dışı olmaz sanırım.İzmir'de hata okutmak için bağlanacak cihazı zor bulmuştum, ECU soketi her yerde bulunmuyor demişlerdi... Bağlanıp bir de yazılımla EGR iptali vs. yapan yerler var mı ben de merak ettim doğrusu...
Not : Bu tarz işlerle Ordu'daki Doğukan Yerli isimli bir usta haşır neşir oluyor diye tekip ettim, ulaşabilirseniz belki onun yönlendirebileceği birileri vardır.
( instagram : @ddkperformance )
varex den dolayıAraç neden bağlandı?
Sesini duyabilirmiyiz?varex den dolayı
inanır mısınız taktırdım 2 hafta kullanabildim mutluluktan 1 tane bile video çekmedim. caddebostanda bağlattım aracıSesini duyabilirmiyiz?
tek bu videoyu bulabildim başka hiç yok. ama ilerde yine taktıracağım beklemede kalın...inanır mısınız taktırdım 2 hafta kullanabildim mutluluktan 1 tane bile video çekmedim. caddebostanda bağlattım aracı
tek bu videoyu bulabildim başka hiç yok. ama ilerde yine taktıracağım beklemede kalın...inanır mısınız taktırdım 2 hafta kullanabildim mutluluktan 1 tane bile video çekmedim. caddebostanda bağlattım aracı
Açmadı amatek bu videoyu bulabildim başka hiç yok. ama ilerde yine taktıracağım beklemede kalın...
Transfer not found - TransferNow
Click to download the files for this transfer with TransferNowwww.transfernow.netMesaj otomatik birleştirildi:
tek bu videoyu bulabildim başka hiç yok. ama ilerde yine taktıracağım beklemede kalın...
Transfer not found - TransferNow
Click to download the files for this transfer with TransferNowwww.transfernow.net
Bende de açtı, evet iyiymiş ses, tam bağlamalık...Bende açtı. Ses iyiymiş
Sanki bahsettiğiniz klima için olan olabilir. Klima açıkken motor normalden daha soğuk olarak çalışır demişti bir usta fan sürekli çalıştığı için..tekrardan bir soru soracağım 2001 mazda 626 aracımın radyatör fanları çalıştığı zaman sadece akü tarafındaki (sağ) taraftaki fan çalılıyor. sol tarakfaki çalışmıyor. yani ben çalıştığını görmedim. bu bi özellik falan mı yoksa soldaki fan mı ağrızalanmış acaba bilgisi olan var mı.
klimam arızalı ama a/c yi açıp baktığımda da fan çalışmıyordu en iyisi bakım yaptıracağım zaman adem ustaya sormak sanırım.klima açınca o fan da çalışıyor mu?
Klima sistemine bağlı o ikinci fan, sistem arızalı ise çalışmaz normal olarak.klimam arızalı ama a/c yi açıp baktığımda da fan çalışmıyordu en iyisi bakım yaptıracağım zaman adem ustaya sormak sanırım.
yanı klimam a/c ye basınca çalışıyor sadece soğutma yapmıyor sanırım gaz kaçağı varKlima sistemine bağlı o ikinci fan, sistem arızalı ise çalışmaz normal olarak.
sen en iyisi klima rolesini söküp 30 ile 87 bacağıni köprüle de öyle bak fana dönüyor mu donmuyor muyanı klimam a/c ye basınca çalışıyor sadece soğutma yapmıyor sanırım gaz kaçağı var