DarK PaSSenGeR
Aktif
>Çok şükür...
>Çok şükür...
teşekkürler [member=256]ismail-1903[/member] faideli oldu O0orijinal jantımız 6j ölçüsünde olduğu için 185 yada 195 önerilir. 175 ve 205 maksimum ölçülerdir ama hiç tavsiye etmem. Lastik biraz zorlanırsa janttan çıkma ihtimali oluşabilir.
16" olanlar 6.5j veya 7j olduğu için 205 taban sıkıntı çıkarmaz.
hemen bi bakayım bu aralar almam lazım artık..[member=395]javier[/member] latif bahsettiğim site
http://www.rezulteo-lastik.com.tr/lastik-bul?tsfid=ts54f580b2b0e09
burada güvenlik, yakıt ve konfor olarak yıldız vermişler, belki seçimde kolaylık sağlar
burası da farklı boyutlardaki lastiklerin karşılaştırması var
http://www.lastik724.com/lastikhesaplama.aspx
Ben taktırmayı düşünüyorum, ama Mart çıkana kadar beklemenizi tavsiye ediyorum size, malum atasözü aklımıza geliyor.hemen bi bakayım bu aralar almam lazım artık..
bir de yazlıkları alıp bu aralar taktıralım mı ne yapalım ?? [member=9]domestos[/member] [member=57]hagakure[/member] [member=56]ezmocesteri[/member] ??
bence de mart ayı bir çıksın bakalımhemen bi bakayım bu aralar almam lazım artık..
bir de yazlıkları alıp bu aralar taktıralım mı ne yapalım ?? [member=9]domestos[/member] [member=57]hagakure[/member] [member=56]ezmocesteri[/member] ??
Ben taktırmayı düşünüyorum, ama Mart çıkana kadar beklemenizi tavsiye ediyorum size, malum atasözü aklımıza geliyor.
Abi ben de sevmiyorum kış lastiğini ful zarar ama kar üstünde müthiş faydalı, iyi ki almışım dedirtiyor.
Abi ben de Aydın da yaşasam bana da dedirtmez o ayrıBenim gibi guzuyu az kullananlara dedirtmez be !!
evet latif havaların sağı solu belli olmaz dahaiyi ki yazlıkları almak için acele etmemişim. bugün eskişehirde sabah hava -4 dereceydi.
ben n11 sitesinin kammpanlarını takip etmeye başladım. speedy servisinde 150 lira dedikleri lassa lastikleri 115 e satıyorlardı. gerçi lassa almayacağım.
nokian ve michelin alacağım, uygun kampanya olduğunda paylaşırım, denk gelen arkadaşlar da paylaşırsa sevap olabilir
Lastik alacağım zamanlarda n11 sitesini incelemiştim. Fiyatları diğer sitelere göre pahalıydı.iyi ki yazlıkları almak için acele etmemişim. bugün eskişehirde sabah hava -4 dereceydi.
ben n11 sitesinin kammpanlarını takip etmeye başladım. speedy servisinde 150 lira dedikleri lassa lastikleri 115 e satıyorlardı. gerçi lassa almayacağım.
nokian ve michelin alacağım, uygun kampanya olduğunda paylaşırım, denk gelen arkadaşlar da paylaşırsa sevap olabilir
Km saatiyle asıl hızınızın aynı olmasını istiyorsanız 195 65 15 alın.[member=395]javier[/member] latif dün biraz bakınmıştım
Pirelli CINTURATO P1 Verde lasitiği içinde olumlu yorumlar var
hangi ölçüyü alacaksın, bizim orijinal 195 60 15 imiş
orijinali 195 60 15 deniyor ama, asıl diğerinin fark ettirmesi gerekmez mi?Km saatiyle asıl hızınızın aynı olmasını istiyorsanız 195 65 15 alın.
Tavsiyem şöyle aracınız 136 lıksa 195 65 15 takın. 115 ise 195 60 15 takın rahat gitsin. Km saatindeki farkı önemsemeyin max yüzde 3 hatalı gösterir. Bu araçlarda orjinal ebat olarak tek seçenek yok 3 seçenek var ama km saati tek bu sebepten farklı gösteriyor. Km saati 195 65 15 e göre ayarlanmış demekkiorijinali 195 60 15 deniyor ama, asıl diğerinin fark ettirmesi gerekmez mi?
tamam benimki 115 likTavsiyem şöyle aracınız 136 lıksa 195 65 15 takın. 115 ise 195 60 15 takın rahat gitsin. Km saati