Cem Baydar
Katılımcı
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
İnternetten sipariş verip getirtebilirsin.Denizlide yok sanırım bayisi ama araştırmak lazım bir dahaki sefere aklımda dursun
Tapatalk
İnternetten sipariş verip getirtebilirsin.Denizlide yok sanırım bayisi ama araştırmak lazım bir dahaki sefere aklımda dursun
Tapatalk
İnternetten sipariş verip getirtebilirsin.
bu lastik hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar..Tanıdık bi lastikçi abi şiddetle tavsiye ediyor
İşte dediğin gibi göreceli. Yanlış anlaşılma olmasın ama herkesin kulağı hassas değil seslere. Benimki ise çok hassas ve takıntı halinde. Sadece kendi arabam değil hangi arabaya binsem sesler acayip takılıyor kafama. İnsanlara söylediğimde ne sesi diyor aylardır kullandığı arabadan çıkan sesin farkında bile olmayan binlerce insan var. Rahatsız eden motor sesi yok bende ama pencere ve kapı fitillerinden giren rüzgar sesi deli ediyor kuvvetli rüzgarlarda. Tabi bu durumda arabanın içide ısınmıyor.Ses olayı göreceli, insan alışıyor İsmail... 626'yı sattıktan sonra tam 16 yaş daha genç Mazda 3'ümü ilk kullandığımda "Allah'ım ben ne yaptım" dedim...
Asfalt sesi ve motor sesi komple içeride sanki...
Ama şimdi bu sesler kulağına geliyor mu dersen... İstesem de duyamıyorum... O derece...
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar..Değerlere ben de takıldım açıkçası..Falken sormaya gitmişken abimiz bu lastiği çok methetti ısrarla tavsiye etti..bi önceki modelini tavsiye etmem ama bunu petlas prestij için çıkardı öyle çalıştı böyle uğraştı,yurtdışını falan da düşünüyor. Sana her türlü garantiyi veririm dedi..Falkenın dediğin modelden daha üstündür falan filan saydı..lastiğin hamuruna baktım gayet yumuşaktı..jant koruma da mevcut lastikte..aslında yerli üretim,yerli malı kullanmak tercihimdir her daim..Ama kararsız kaldım çünkü fiyatı da falken dan geri değil hatta pahalı biraz.BF Goodrichten ise 25 tl daha ucuz
Starmaxı biliyom abi o da petlas zaten muhtemelen almayacam petlas grubundanBu petlasın 711 leri vardı, yağmur ve yaz lastiği olarak çıkardılar.
Starmax larda aynı fabrikanın malı.Bi araştır bakalım.
Aynen dediğin gibi abi..fiyat avantajı da yok pek..dediğim gibi lastiğin yapısı hamuru falan hoşuma gitti lakin fiyattan kaybediyorHımm, fiyat avantajı yoksa eğer, artık Petlas bu kadar reklam ve bilinirlik avantajını kullanmak istiyor demektir...
Reklam ve tanıtım işini yaptım, sıra geldi parsayı toplamaya mantığı hakim. Sevmedim...
benim arabada 185 65 15 ebatlı lastik var, başka hangi ölçülerde lastik takılabilir acaba benim kasa için?
şu yüzden sordum, benim eski aracın kullanma kılavuzunda 2 farklı ölçü vardı, muadil vermişler yaniÖyle bir soru sormuşsun ki; nasıl cevap vereyim bilemedim... Hangi amaçla bu soruyu sorduğunu anlayamadım...
Bir çok kombinasyonda takılabileceği için öncelikle sorma amacını öğrenelim...