emytoget
emytoget
Tercih sizin rahat gitsin derseniz dediğinizi alın. Göstergeyle aynı gitsin derseniz 195 65 15 takıntamam benimki 115 lik
Tercih sizin rahat gitsin derseniz dediğinizi alın. Göstergeyle aynı gitsin derseniz 195 65 15 takıntamam benimki 115 lik
burada da 2 lastik arasında %3,07 lik bir fark çıkıyor, tam olarak ne anlama geliyor bu fark hocam?Tercih sizin rahat gitsin derseniz dediğinizi alın. Göstergeyle aynı gitsin derseniz 195 65 15 takın
İki lastiği cıkartın ve biryerinden kesin yere uzunlamasına yanyana uzatın. İkisinin uzunluk farkının iki lastikten birinin uzunluğuna oranının yüzde olarak değeridir.burada da 2 lastik arasında %3,07 lik bir fark çıkıyor, tam olarak ne anlama geliyor bu fark hocam?
tamam hocam, burada diye bahsettiğim linki vermeyi unutmuşumİki lastiği cıkartın ve biryerinden kesin yere uzunlamasına yanyana uzatın. İkisinin uzunluk farkının iki lastikten birinin uzunluğuna oranının yüzde olarak değeridir.
Nokian Line
ben kışlık alacak olsaydım nokian alırdım, yazlığı da alınabilir benceben kışlığını kullanıyorum çok memnunum. yazlık da onlardan alabilirim eğer öneriyorsan. bir de enerjsaver michelin öneriyorlar.
fiyatlar 160 - 180 arası.
ben kışlık alacak olsaydım nokian alırdım, yazlığı da alınabilir bence
Bizim canlı yaşadığımız örnek gibi..Samsun bayisi lastiğin tanesine 300 çekerken Ankaradaki bayi aynı lastiğe ve 2015 üretimi lastiğe 235 diyor..Gerçi bu neyin politikası ben çözemedim yarın akşama doğru nasipse taktıracam yeni lastikleri.. Petlas pt741 modelini..uzun araştırmalar sonucu F/P lastiği olarak öne bu çıktı..Lastik kesitine göre fiyatlar farklılık gösterebileceği gibi, satış politikası da bir etken olabilir.
Bizim canlı yaşadığımız örnek gibi..Samsun bayisi lastiğin tanesine 300 çekerken Ankaradaki bayi aynı lastiğe ve 2015 üretimi lastiğe 235 diyor..Gerçi bu neyin politikası ben çözemedim yarın akşama doğru nasipse taktıracam yeni lastikleri.. Petlas pt741 modelini..uzun araştırmalar sonucu F/P lastiği olarak öne bu çıktı..
Senin ebatlar ile onun ebatlar farklı, 18 inç için araştırma yaptı. Sen Nokian al, mutlu olhocam uzun araştırmalar yaptığınıza göre bana da yardımcı olur musunuz, 3 mesaj üstte
Senin ebatlar ile onun ebatlar farklı, 18 inç için araştırma yaptı. Sen Nokian al, mutlu ol
latif hocam ben 195 60 15 takardımalıcam da.. 2 tane arasında kaldım yazlık lastiklerde..
195/65/15 mi alayım 195/60/15 mi??
ikisi arasında lastik başına 23 lira fark var
latif hocam ben 195 60 15 takardım
[member=10]emytoget[/member] de bir önceki sayfada şöyle demişti
"Tavsiyem şöyle aracınız 136 lıksa 195 65 15 takın. 115 ise 195 60 15 takın rahat gitsin. Km saatindeki farkı önemsemeyin max yüzde 3 hatalı gösterir. Bu araçlarda orjinal ebat olarak tek seçenek yok 3 seçenek var ama km saati tek bu sebepten farklı gösteriyor. Km saati 195 65 15 e göre ayarlanmış demekki"
anladığım kadarıyla sıkıntı olmuyor [member=395]javier[/member] latif, 195 65 15 al o zaman, kesinlikle takılmaz diye bir şey yoko yazıyı okudum ben de. benim şimdi dediğim aslında şu.. 65 yanak ölçülü lastikte 4 tanede 100 lira daha ucuza geliyor 60 yanağa oranla.
bir de yanak kalınlığının fazla olması, sert süspasyionlu bizim bu araçlarla daha iyi olmaz mı ?
kestane kebap acele cevap .
Ya söyleminiz bana çok çok doğru gelmedi işin açıkçası. Mühendisliği ilgilendiren bir konuda bilimsel temellere dayandırmadan varsayımlarda bulunmak bana biraz yanlış geliyor. Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın amacım sizi yalancı çıkartmak ya da yazdıklarınızı çürütmek değil. belki de aynen dediğiniz gibidir. En doğrusu üretici firmanın vereceği bilgilerdir.Tavsiyem şöyle aracınız 136 lıksa 195 65 15 takın. 115 ise 195 60 15 takın rahat gitsin. Km saatindeki farkı önemsemeyin max yüzde 3 hatalı gösterir. Bu araçlarda orjinal ebat olarak tek seçenek yok 3 seçenek var ama km saati tek bu sebepten farklı gösteriyor. Km saati 195 65 15 e göre ayarlanmış demekki