Cihaz ile herhangi bir adaptasyon yapılmıyor. 15-20 km benzin ile kullanmak adapte ediyor. Sorun devam ederse kaynağı başka yerde aramak gerekir.
konuyu okumakta fayda var hocam.Selamlar herkese aranıza yeni katıldım kayseride yaşamaktayım 2000 model glx 626 aracım var çok severek aldım 5 ay önce ama şu sıralar rölanti yle ilgili sıkıntı yaşıyorum arabam ışıklarda duracağı zaman veya vites küçültrken debriaja basınca devir saati sıfıra düşüyor bazen stop ediyo bazen toparlıyo neden olabilir her usta farklı bişey söylüyo kafam karıştı başına böyle bişey gelen veya çözüm sunacak olan varsa çok sevinirim
Buji kablosunun ucunda plastik kaplamada bi açıklık var bu etkilermi acaba
Bu problemi nasıl çözecez bilmiyorum usta diye gittiğim hepsi farklı bişey söyledi kimi boğaz kelebeği değişecek diyo kimi egzantirik sensörü anlamda kayseride bu arabnn dilinden anlayan yok
Klima ilk aklıma gelen... Açık kalıyor olabilir mi?2000 626 aracımda rölanti yle ilgili sorun yaşadımı daha önce belirtmiştim dün akşam 80 km kadar yol gittim ışıklara yaklaştığımda yavaşlarken devir nerdeyse sıfıra iniyo ve şunu farkettim bi ses geliyo konsolun hemen ön tarafından tık diye bu ses hem benzinde hem lpg de oluyo ne olabilir acaba sorun elektrik aksamdnmı kaynaklı
Bu rölanti sorununu çözemedim ne yapsak olmuyo sanayideki ustaların tutarsızlığı bıktırdı biri şundan diyo biri bundan diyo ne olcak buişin sonu