Yöntem ve birim farklı olabilir... İşi bilmeden şu yanlış yaptı diyemeyiz... İnsaflı olmaz.
Hakkında hayırlısı olsun.
Bu ileti Tepetaklak gönderildi...
[member=66]Adem Usta[/member] açıklık getirir belkiYöntem ve birim farklı olabilir... İşi bilmeden şu yanlış yaptı diyemeyiz... İnsaflı olmaz.
[member=56]ezmocesteri[/member] [member=57]hagakure[/member] [member=256]ismail-1903[/member]Motor kulağının etkisi çok büyük karoserdeki titreşimlerde. Benimde bagaj pandizotundan ses geliyordu rölantide iken. Sağ kulağı değiştirdim ses gelmiyor artık ordan. Yalnız tek başına kulaktan dolayı değildir o zırıltı. Muhtemelen göğüs daha önce söküldü yada en azından teyp kısmı söküldü ve iyi oturtulamadı o da rölantide titreşim olduğundan dolayı zırıltı yapıyor
[member=56]ezmocesteri[/member] [member=57]hagakure[/member] [member=256]ismail-1903[/member]
kopuk olan şanzuman takozunun oradaki, alttaki kulakmış
zırıltı, üstten göğüse bastırınca azalıyo, klima tertibatının olduğu yerde telefon ,kart vs. koymak için olan yer hafif sağa sola oynuyor, bir kısmı da oradan geliyor dediğiniz gibi,
devir dalgalanması olayı araç tam kırmızı ışıta durma anında, ya da durmaya en yakın noktada yapıyor,debriyaja basılınca , aşağı inip yukarı çıkıyor, toparlayamazsa stop ettiği oluyor
keşke o anı yakalayabilsek videoya, daha net belli olurdu
yok serviste denso marka orijinal taktırmıştım, buji kabloları da orijinalÜzerindeki bujiler denso pkj16cr8 mi ? 30 liralık nikel bujilerden takılı değildir umarım
yok canım niye soğuyorsun, bin işte mis gibiABdulkadir benim arabada bir sorun olmamasına rağmen yemin olsun soğudum arabadan sayende
Hayırlısı olsun, bence de üçe beşe bakma sat gitsin, arabadan soğumamış olsan masraf yap derim ama canın binmek bile istemez belki.
Yanlız sana "bu arabayı al" diyen ustaya da iki çift lafın olması lazım sanki.
yok canım niye soğuyorsun, bin işte mis gibi
ben daha soğumadım arabadan, düşün yani
olan oldu bakalım nasip artık sonrası
harcayınca 4-5000 bini canavar gibi olur ama değer mi, o bilinmez?
Abdulkadir bizimkiler hep nacizhane tavsiye yinede sen bilirsin de o araca 4-5 bin harcamaktansa çıkar elden 5 in üzerine az daha koymaya çalış ..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazdaci-ayhan-dan-2003-model-mazda-6-2.0-lpg-otomatik-vites-orjn-207768869/detay#
yok canım niye soğuyorsun, bin işte mis gibi
ben daha soğumadım arabadan, düşün yani
olan oldu bakalım nasip artık sonrası
harcayınca 4-5000 bini canavar gibi olur ama değer mi, o bilinmez?
ABdulkadir benim arabada bir sorun olmamasına rağmen yemin olsun soğudum arabadan sayende
Hayırlısı olsun, bence de üçe beşe bakma sat gitsin, arabadan soğumamış olsan masraf yap derim ama canın binmek bile istemez belki.
Yanlız sana "bu arabayı al" diyen ustaya da iki çift lafın olması lazım sanki.
evet usta başta öyle demişti, ben alınır mı diye sordum, ufak masrafla adam olur mu dedim, o da olur dediUstaya suçu ilk etapta atıyoruz ama, bakan usta bu araba %50 diye görüş bildirmiş, sorun burada başlıyor, arkasına bakmadan kaçması gerekirken, notere koşulmuş...
en iyi ve en sorunsuz arabadan bile 2 yılda sıkılıyo insan.. bence o kadar masraf etme, zaten sıkılacaksın.. ben volvo s40 bakmaya başladım bile
S40 öncesi bir incele istersen ,iyi ve kötü yanları var..
http://www.fordclubtr.com/forum/topic/270125-volvo-s40/