Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
Hayırlı olsun, Allah kazasız günlerde kullanmayı nasip etsin Metin... Dolu izleri mi var? Başka bir şey mi?
Hay el freni topuzunu sevmediğim maşallah abi kazasız belasız kullan Toyota ın en sevdiğim yanı parçacı da japon malı yan sanayi leri sırayla sayması
Aslını inkar eden bizden değildir.Hocam kaç kere diyecez bu nissan değil maxima diye.
İlla ayuyu üstüne mi salalım
Aslını inkar eden bizden değildir.
Evet abi dolu izleri mevcut. Doludan kaynaklı vernik kalkmaları da var.Hayırlı olsun, Allah kazasız günlerde kullanmayı nasip etsin Metin... Dolu izleri mi var? Başka bir şey mi?
Sağol Süleyman. Şimdilik parça ile işim olmadı. İnşallah olmaz bir süre daha.Hay el freni topuzunu sevmediğim maşallah abi kazasız belasız kullan Toyota ın en sevdiğim yanı parçacı da japon malı yan sanayi leri sırayla sayması
Ya ben de severim Maxima’yı. Ama bu onun bir Nisaan olduğunu değiştirmez.Ya demeyin şimdi böyle şeyler, Maxima'ya sempati duyan başkaları da vardır. Napalım bizde İnfinity bakarız o zaman
Hesap makinesiyle çektiğim tanıtım videosu.
Sevgili @Bayraktar videoyu bir solukta seyrettim. Normalde yine senin çalışmalarından olan 626 farklarını görsel olarak anlatan bir video olarak izledim. Ama aynı zamanda Cemşid'in ekstralarına aşık oldum İzmir'de ikamet etseydim belki arabayı satmaden önce birkaç ekstrayı bizim arabaya takılım diye teklif ederdim
Yalnız birşey kafama takıldı. Bizim 626 çocukluğumdan beri bilirim ve kullanırım. Ama 1.viteste gaza basmadan kalktığını hiç hatırlamıyorum. Bunu senin Cemşid nasıl yapabiliyor merak ettim. Ya da bizim araba yıllardan beri bozuk muydu
Gardaş bu farklı bi dünya içine girince anlaşılmaz.Ya ben de severim Maxima’yı. Ama bu onun bir Nisaan olduğunu değiştirmez.
Teşekkürler yorumlarınız için. Öncelikle Cemşid üzerinde yapılan uygulamaların neredeyse hepsi forumumuzda var siz de yapabilirsiniz kolaylıkla. Yardıma ihtiyacınız olursa yine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Sevgili @Bayraktar videoyu bir solukta seyrettim. Normalde yine senin çalışmalarından olan 626 farklarını görsel olarak anlatan bir video olarak izledim. Ama aynı zamanda Cemşid'in ekstralarına aşık oldum İzmir'de ikamet etseydim belki arabayı satmaden önce birkaç ekstrayı bizim arabaya takılım diye teklif ederdim
Yalnız birşey kafama takıldı. Bizim 626 çocukluğumdan beri bilirim ve kullanırım. Ama 1.viteste gaza basmadan kalktığını hiç hatırlamıyorum. Bunu senin Cemşid nasıl yapabiliyor merak ettim. Ya da bizim araba yıllardan beri bozuk muydu
Ben neler teklif ettim de, arabanı sat bunu al olayına geldik
Aslında prensipte mantıklı bulduğum bir teklif Sonuçta arabalar aynı, kondisyonları birbirine inanılmaz yakın... Ekstraları birinden diğerine takmak yerine takılmış hazır olanı üzerinden devam etmek kulağa pek de yanlış gelmiyor. Ama kişisel olarak tek itirazım Cemşid'in beyaz olması , belki çocukluktan gelen alışkanlıktan mı nedir, bizim bordo rengi 626'ya daha yakıştırıyorumBen neler teklif ettim de, arabanı sat bunu al olayına geldik
Aslında prensipte mantıklı bulduğum bir teklif Sonuçta arabalar aynı, kondisyonları birbirine inanılmaz yakın... Ekstraları birinden diğerine takmak yerine takılmış hazır olanı üzerinden devam etmek kulağa pek de yanlış gelmiyor. Ama kişisel olarak tek itirazım Cemşid'in beyaz olması , belki çocukluktan gelen alışkanlıktan mı nedir, bizim bordo rengi 626'ya daha yakıştırıyorum
@mustafayk seni korkmuş görüyorum
Ayu'yu daha fazla titretmeyelim de güzelce kış uykusuna yatsın değil mi?@mustafayk seni korkmuş görüyorum
The car you have called can not be reached at the moment. Please try againCemşid akıllı ol aklını alırım bak senin. Gruba iki kral fazla