Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Adamlar geliyor da bize niye haber etmiyorsun gardaş
Geçen buluşmada gel dedik maxima o kadar yolu gelemez yolda kalır dediydin
Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
Adamlar geliyor da bize niye haber etmiyorsun gardaş
Hepinizin gittiği yolu tek başına gider be ayuGeçen buluşmada gel dedik maxima o kadar yolu gelemez yolda kalır dediydin
@Bayraktar dediki zaten iki dilim pizza var oda bize kalsın didiAdamlar geliyor da bize niye haber etmiyorsun gardaş
ABS var, yazmayı unutmuşum, ekliyorum hemen.Maşallah hayırlı satışlar, tek eksik ABS olmayışıymış
ABS var, yazmayı unutmuşum, ekliyorum hemen.
Kulağa çok hoş geliyor...ABS de varsa benmi alsam acaba
Valla benim yorum yapmam pek objektif olmaz. Forumdan bir çok arkadaş buluşmalarda Cemşid'i kullandılar, yakından canlı kanlı gördüler. Onlara sormanız daha objektif bir cevap almanızı sağlayabilir. Ama şunu biliyorum ki Türkiye'de daha dolusu kesinlikle yok. Varsa da ben görmedim, öyle diyeyim.Yani bende nasıl olmaz diye kendi kendime soruyordum.
ABS de varsa benmi alsam acaba
Benzinli olması sana hitap ediyor aslında, kışlık bir Nokian ile Üzümlü yolları senin @yakup E tabi marşpiyel spoyler almadan yapmazsın sen Hayal edince çok tatlı duruyor
Üzümlü, kışa hazır mısın@ezmocesteri bak git
@Bayraktar valla üstad hayırlısı olsun diyelim, ben LPG takacağım dersem satmazsın
Valla benim yorum yapmam pek objektif olmaz. Forumdan bir çok arkadaş buluşmalarda Cemşid'i kullandılar, yakından canlı kanlı gördüler. Onlara sormanız daha objektif bir cevap almanızı sağlayabilir. Ama şunu biliyorum ki Türkiye'de daha dolusu kesinlikle yok. Varsa da ben görmedim, öyle diyeyim.
Siz ya da başkası ben de çok istiyorum forumda kalmasını ama nasip işleri tabi bunlar. Geçenki guzumu da satmam aniden olmuştu ve yine plansızdı. Ben satmaya karar vermeden daha iki hafta öncesinde iki-üç kişi tombak kasa almıştı forumdan... Biraz da şans ve zamanlama işi gerek diyelim...
evet yolculuğu çok güzel hatta @Bayraktar hamdi arka koltuklarda yatak özelliği keşfetti @baykalbilgin dönüş yolu derken bile sesli gülüyorum ne kahkahalı bir yolculuktuKullanıcılardan biri benim İstanbul dönüşünde Kocaeli otobanından Susurluk dinlenme tesislerine kadar kullandım. Aynı araçtan 97 model kendimde de olduğunu söyleyip o şekilde yorumlarıma devam edeyim. @Bayraktar yalıtım konusunda benimkinden daha fazla işçilik yaptığı için araç benimkine göre %30kadar daha sessiz diyebilirim. Motorun benzinli olması ise biraz daha sessiz ama tok sesli olmasını da sağlıyor. Tabi ilave donanımlar olarak zaten benim aracımdan üste çıkıyor. Ben yokohama lastik takmıştım, nokianda kararsız kaldığım için almamıştım ama yumuşak, konforlu ve ekonomik olduğunu test etmiş oldum. 6.6 litre olarak yakıt hesabı yaptığımız doğrudur. Xedos kullanınca benimde kafamda deli sorular olsa da, önce @Bayraktar ı ateşe atalım.
Ulen Ulen izmire gelince size maxima nın yaylanma zevkini yaşatmayacm.evet yolculuğu çok güzel hatta @Bayraktar hamdi arka koltuklarda yatak özelliği keşfetti @baykalbilgin dönüş yolu derken bile sesli gülüyorum ne kahkahalı bir yolculuktu
Ulen Ulen izmire gelince size maxima nın yaylanma zevkini yaşatmayacm.
İnsan haber vermezmi yahu
Cemşidin karizma çizilir diye beni çağırmadı iseniz orası başka tabi.
Özellikle feribota binme zamanları baya gergin ve eğlenceliydievet yolculuğu çok güzel hatta @Bayraktar hamdi arka koltuklarda yatak özelliği keşfetti @baykalbilgin dönüş yolu derken bile sesli gülüyorum ne kahkahalı bir yolculuktu
Demişler dir hocam bunlar dan her şey beklenir valla.Ben hep dedim de boşver onu, o artık mazdacı değil dediler
Hocam beni bile 10dakika da kandırdılar. Gecenin bir vakti karar verdim gitmeye, oda xedos 9 hatrına
Özellikle feribota binme zamanları baya gergin ve eğlenceliydi