Alana da, satana da şimdiden hayırlı olsun...
Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
Maxima kurtarmıcak bu sefer Xedoscular vs maximacılar
Daima hazırızBiz hazırız
Son Mazda BükücülerD
Daima hazırız
İzmirdeki xedos sayısını artırma operasyonu devam ediyor.
Rekabet için rakip gerekir.Maxima kurtarmıcak bu sefer Xedoscular vs maximacılar
çevre illere sıçraması çok çabuk olacak aynı ayarda guzu bulunca ilk sen gir sonra seni yalnız bırakmamak arkandan geliyorum bu sırada yeteri kadar yedek parça mühimmat oluşur zaten izmir tarafında@suleyman Bu çarka dahil olma yolunda gidiyoruz gibi hissediyorum. Sonumuz hayır olsun
Rekabet için rakip gerekir.
Bunlar farklı kulvarların guzuları, lütfen...
Aman aman neler diyorsunuz abiler. Birazdan burası karışırçevre illere sıçraması çok çabuk olacak aynı ayarda guzu bulunca ilk sen gir sonra seni yalnız bırakmamak arkandan geliyorum bu sırada yeteri kadar yedek parça mühimmat oluşur zaten izmir tarafında
maximacıların formülü varsa bizimde var
Yok ben çok karıştırmadan açıklamamı yapıp çekileyim kenara. Maxima'lar 626 ile kıyas yapılabilir, segmentleri eşdeğerdir. Xedos için o yüzden rakip yok dedim.Aman aman neler diyorsunuz abiler. Birazdan burası karışır
Kafanda projeler oluşmaya başladı mı xedos ile ?Yok ben çok karıştırmadan açıklamamı yapıp çekileyim kenara. Maxima'lar 626 ile kıyas yapılabilir, segmentleri eşdeğerdir. Xedos için o yüzden rakip yok dedim.
Ha tabi benim aldığım guzu da açıkçası sürprizlere açık. Eli yüzü düzgün bir Maxima şu haliyle her türlü dövebilir onu...
Mazda 6 almaktan tırsan Hamdi'nin yaptıklarına bak hele...çevre illere sıçraması çok çabuk olacak aynı ayarda guzu bulunca ilk sen gir sonra seni yalnız bırakmamak arkandan geliyorum bu sırada yeteri kadar yedek parça mühimmat oluşur zaten izmir tarafında
maximacıların formülü varsa bizimde var
'98 model. Xedos'un Türkiye'deki tüm kasaları ufak tefek makyajlar haricinde şekil olarak aynı hemen hemen. Mustafa Hocamızınki hariç tabi, o ayrı bir dünya. Bu ayrıntılarla ilgili de yine detayları ilerleyen günlerde aktaracağım.Kafanda projeler oluşmaya başladı mı xedos ile ?
Bir de hangi kasası? Kaç model?
Bu sefer tam zamanı filmi başlatmanın bundan sonra kayda alalım filmimiz çok tutacak bu sefer yırttıkMazda 6 almaktan tırsan Hamdi'nin yaptıklarına bak hele...
Hocam kaç kere diyecez bu nissan değil maxima diye.