Yasin303
Katılımcı
Usta bunu arada yapıyor sebebini bilemiyorum her zaman yapmıyor
Soğutma suyu eksik değildir herhalde... Her zaman yapmaması enteresan.Usta bunu arada yapıyor sebebini bilemiyorum her zaman yapmıyor
Soğutma suyunu iyi bir antifiriz ile değişim yaparsan faydası olur, su soğukken, rölanti motoru işlevini yapamıyor. Düzelmezse, rölanti motoru komple sökülüp temizlenebilir.Sadece soğukken yapıyor iki gündür deniyorum net anladım @Domestos sebepleri ne olabilir ısınınca 850-900civarı stabil
Tamam şefimSoğutma suyunu iyi bir antifiriz ile değişim yaparsan faydası olur, su soğukken, rölanti motoru işlevini yapamıyor. Düzelmezse, rölanti motoru komple sökülüp temizlenebilir.
Soğutma suyu ile ilgili olabilir diye yukarılarda yazmıştım...Dalgalanmanın sebebini Adem Usta uzaktan çözdü Allah razı olsun rolanti motoruna su gitmiyor dedi rolanti motoru tam olarak nerde 626 ge
Üzerinde su giriş çıkışını yapan hortumlar var... Ayrıca, rölanti motoru komple sökülüp temizlenebilir. Bu en doğru yol olur.Aynen şefim demiştin su ile alakalı fakat rolanti motoruna su gitmiyor tıkalı diyor suyun nereden gitmesi gerektiğini bulmam lazım
sağol şefim gün içinde halledeceğim inşaallahÜzerinde su giriş çıkışını yapan hortumlar var... Ayrıca, rölanti motoru komple sökülüp temizlenebilir. Bu en doğru yol olur.
Yanlış bölüme açtığın konu bu konuya taşınmıştır... İlk mesajdan itibaren okumakta fayda var.Arkadaşlar 94 626 aracımıza yeni motor yaptık fakat daha önce duruşlarda devir 9 dan 7 kadar inip çıkıyordu sıkıntı olmuyor du şimdi ise duruşlarda yada araçı boşa attığımda devir 1 e kadar iniyor çoğu zamanda istop ediyor motor yapan usta buji buji kabloları değiştirelim dedi değiştirdim fakat değişiklik oldu azaldı biraz ama sorun hala var bu arada motor soğuk iken yapmıyor ısndıktan sonra yapıyor sıkıntı nerededir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Doğrudur ilk yazışım sayfanıza hangi bölüme yazmam lazımYanlış bölüme açtığın konu bu konuya taşınmıştır... İlk mesajdan itibaren okumakta fayda var.
Oluşan sorunların için öncelikle forumda arama yapabilirsin, teknik anlamda dolu bir forumuz ve yüzde 90 aracının oluşabilecek sorunun çözümü forumda vardır. Sadece okumak gerekiyor...Doğrudur ilk yazışım sayfanıza hangi bölüme yazmam lazım
Ateşleme sistemini kuruladığınızdan eminseniz, buji ve kablo değişimi yaparak işe başlayabilirsin.merhaba aracım 93 mazda 626 glx... bugün motor bölümü temizlik yapalım dedik... Ve alt bölümünü.. komple temizledik... ama araç sonra çalışmakta sıkıntı yaşadı... neyse çalışırdık.. ustaya gittim... bu arada da komple suyu hava ile aldık bujiler felan.. ateşleme... komple temizlendi... ama sonra araba tekleme sorunu oldu... usta dediki bujiler... kablolar değişmesi lazım dedi... nasıl yapacağımı bilmiyorum...iyi ustada yok...Manavgat tayım... Antalya
teşekkür ederim çok.... numarası var mı sizdeAteşleme sistemini kuruladığınızdan eminseniz, buji ve kablo değişimi yaparak işe başlayabilirsin.
Antalya Merkez'de Ömer Alıncak usta var, usta tavsiyesi istersen.
teşekkür ederim çok.... numarası var mı sizde