Sana da en güzelinden nasip olur inşallahOoo buralar miss gibi M6 kokuyor
OlduSana da en güzelinden nasip olur inşallah
Avrupa daha iyi sanki. M6 nın poyasa nasıl satışı vs.Fotoğrafını paylaştığın araç mazda6 gh amerikan versiyonu. Bize gelen avrupa versiyonu ve farklılıklar var.
Amerikan versiyonu;Ekli dosyayı görüntüle 39938Ekli dosyayı görüntüle 39939Ekli dosyayı görüntüle 39940Ekli dosyayı görüntüle 39941
Avrupa versiyonu:Ekli dosyayı görüntüle 39942Ekli dosyayı görüntüle 39943
Hadi inşallah...Konusu gelmek üzere
Hayırlı olsun ustadım haberimiz yok. Bu aralar vakit yok gerçi, konu açsan da muhtemelen göremezdim. Detayları bekliyoruzKonusu gelmek üzere
Bunun için burada bir paylaşım yaptım fazlasıyla soruna cevap olacağını düşünüyorum.@süleyman46 soruları alalım... Mesela yakıttan başlayalım
Ah süleyman ah nü günah işledin de bu hallere düştün.Benide ekleyin lütfen
Mazda 6 gg 2.0 at hb
araç için ilk söylenecek söz "sessiz"
nü zaten çok tehlikeli hocamAh süleyman ah nü günah işledin de bu hallere düştün.
Ya kardeşim V6 varken bir de yaylanma varken bana Mazda 6 deme yahunü zaten çok tehlikeli hocam
bilmem neden sen sevmedin mi mazda 6 yı
Tamam tamam bahanen geçerli kabul ettim.Valla baktım hiç temiz yoktu çok hastası da değilim ki aylarca bekleyeyim
Birde Nissan a uyuzum tabi maxima yı ayrı bir yere koyarım ama yinede uyuzum makyajlı sını alırdım o zaten hiç yok.
Temiz olanların havası ile de uğraşamam açıkcası. Ya o kadar beğendin madem tanıt bize çek bir video göster yaylanma artık nasılsa
Sen Hamdi ye bakma bal var onda ondan öyle
Şimdi 3.0 olursa 2.5 olanlara ayıp olur.Lan V6 diyip durmayın V6 olacaksa en az 3.0 cc olacak ki V6 homurdasın azıcık
Daha önce frene bastığım her yerde gaza basıyorum yaylanma var fısır fısır değil tabi frene basınca önünün kapanması falan çok hoş en güzeli de sunroof açık müzik ile gezmesi v6 iyi hoş en bakım yapılabilir v6 maxima ama ailecek bir orta yaş arabadan ve dertlerinden sıkıldık ama bundan da sıkılabiliriz ilerde bakarızTamam tamam bahanen geçerli kabul ettim.
Ya süleyman bu Mazda 6 yaylanıyor mu giderken merak ettim şimdi
2000 olmak için v 6 olmaya gerek varmı? azıcık türkü çalmaya çalışır işte.Lan V6 diyip durmayın V6 olacaksa en az 3.0 cc olacak ki V6 homurdasın azıcık