Benzinde kesiyorsa lpg de yapıyorsa lpg enjektörleri diye direkt nokta atışı yapabiliriz...Ama her ikisinde yapıyorsa ateşleme hava+yakıt karışımı sensörler sebep olabilir...Aklıbaşında bir usta önce deneme yanılma ile sorunun kaynağına inmeli ama günümüzdeki bazı ustalar yetkili servis mantığı gibi sök değiş olmadı onuda değiş olmadı bunuda değiş en sonunda mazda dan da soğuturlar adamı....Samsun da mazda dan anlayan erbeyler var gidenler memnun oda anladığı için memnunlar fiyat konusunda vatandaş pek memnun değil...Lpg ayarı için malesef bize en yakın yer çorum özençler brc beyinden kalibrasyon yaparak doğru ayarı yapabilen burası var...Telefon numarasını verebilirim yaşanılan sorun konusunda da sizi yönlendirebilir...İlgili ve yardımcı olmaktan keyif alan bir insan Özençler BRC ANADOLU BÖLGE BAYİ Mehmet Özenç :0 (533) 523 67 59 Belki size yakın tanıdığı usta vardır yönlendirebilir...Sıkıntınızı anlatın çözüm olmaya çalışacaktır...
Lpg yeeni takıldı prins marka araç 185 bin km de lpgde sıkıntı yok hem benzin hemde lpgde kesiklik var zaten araç çok hantal demin bi ustayla konuştum mazda servisinden çıkmaymış dediği ekzantrik millerinin yeri yanlış olabilir dedi üst kapak daha önce açıldıysa yanlış takmışlardır diyo çünki birbirine çok benzer miller çok ince bi farklılığı var diyo eğer öyleyse bu dediklerini yapar dedi mantıklı geldi en kısa zamanda baktırıcam burdan yazarım gelişmeleri
Beniö araçta aldığımda brc vardı ben söktürdüm şimdi prins var brc de orduda dağşan oto var o da çok iyidir ama benim sıkıntım lpg değil araç bikere çok hantal ekzantrik millerinden şüphelenmeye başladım yerleri farklı olabilir
Dediğiniz gibi aracı oğuzhan kardeşimin youtubedeki videoaunu izkedikten sonra aşık olarak aldım daha önce toyota corolla sahibiydim ama bu iş bilmez ustalar yüzünden soğutuyolar adamı inanın huzurum tam kaçtı
Bu arada söylemeyi unuttum tekleme gaza ani yüklenmelerde her devirde gaz pedalının altında yumurta varmış gibi basarsan sıkıntı yok bazen yapmıyo ama ondada hantal kalıyı