FAMİLY_28
FİYOOO
Beyler araç düzeldi ilgi ve alakanıza teşekkür ederim egzos sübapları sıkıymış 10 filer bile girmiyodu sübaplara şuan araç turbo takılmış gibi, bide sente tek diş atlakmış önceki ustasının kulaklarını iyi çınlattık saolsun
Geçmiş olsun, sorunun giderilmiş olmasına sevindim, nerede yaptırdınız peki, diğer üyelerimize yardımcı olması açısından paylaşmanızda fayda varBeyler araç düzeldi ilgi ve alakanıza teşekkür ederim egzos sübapları sıkıymış 10 filer bile girmiyodu sübaplara şuan araç turbo takılmış gibi, bide sente tek diş atlakmış önceki ustasının kulaklarını iyi çınlattık saolsun
Ben öğrenir yazarım burdan mesela yarın parça aldığım abide vardır numarası ondan alırımGeçmiş olsun; Selami Usta olarak Usta Tavsiyeleri bölümüne ekledim, birde telefon numarası buldum fakat doğrumu bilemiyorum.
Merhabalar, bu dediğiniz kesik kesik sanki biri seni çekip bırakıyor gibi ise. Gaz ayarlarınızı sona kadar açtırın. Güzel bir lpg ustasına ben arabayı devirli kullanmak istiyorum deyin. Bilgisayarla arabanıza oturup, yola çıkın. Siz hangi atalıkta ( yavaş veya hızlı ) devir istiyorsanız o devirleri vites aralığına göre ayarlatın. Benim 1.8 aracım 25 Ekimden beri bu şekilde ve sorunsuz kullanıyorum.Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim. Bende Mazda 323 99model glx 1.5 motor araba var. Arabamdan çok ama çok memnunum yanlız bu aralar bir problem ile karşılaştım. Bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum. Problem şu, araba benzinde hiç problem yaratmıyor fakat tüpte iken araba hafif ısındıktan sonra gaza yüklendiğimde çok ufak kesip bırakıyor bu durumla daha önce karşılaşan var mı ?
Yaptırdığım tamirler;
Bobin değişimi
Buji değişimi
Buji kablo değişimi
Sübab ve conta değişimi
Yap değişimi
Tüp enjektör değişimi
Ecü değişimi
Benzin enjektör değişimi
Ama hala araba aynı problemi yaratıyor? Lütfen yardımcı olun herkese tekrar teşekkür ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim. Bende Mazda 323 99model glx 1.5 motor araba var. Arabamdan çok ama çok memnunum yanlız bu aralar bir problem ile karşılaştım. Bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum. Problem şu, araba benzinde hiç problem yaratmıyor fakat tüpte iken araba hafif ısındıktan sonra gaza yüklendiğimde çok ufak kesip bırakıyor bu durumla daha önce karşılaşan var mı ?
Yaptırdığım tamirler;
Bobin değişimi
Buji değişimi
Buji kablo değişimi
Sübab ve conta değişimi
Yap değişimi
Tüp enjektör değişimi
Ecü değişimi
Benzin enjektör değişimi
Ama hala araba aynı problemi yaratıyor? Lütfen yardımcı olun herkese tekrar teşekkür ediyorum.
O zaman o sağlam, değişime gerek yok, LPG ayarı lazımDediğin gibi çıkardığımda bir sallantı yapıyor araba hatta stop edecek gibi oluyor
Merhabalar, bu dediğiniz kesik kesik sanki biri seni çekip bırakıyor gibi ise. Gaz ayarlarınızı sona kadar açtırın. Güzel bir lpg ustasına ben arabayı devirli kullanmak istiyorum deyin. Bilgisayarla arabanıza oturup, yola çıkın. Siz hangi atalıkta ( yavaş veya hızlı ) devir istiyorsanız o devirleri vites aralığına göre ayarlatın. Benim 1.8 aracım 25 Ekimden beri bu şekilde ve sorunsuz kullanıyorum.
Kesinti şöyle sanki bir yerde kısa devre yapıyormuş gibi oluyor ama benzinde öyle bir problem yok
İzmir 3. Sanayi Atiker bölge bayisi Nurullah bey senin işini çözer. Hem İzmir' i gezersin, hem de arabana can gelir.Atiker takılı ve atiker bayisine de gittim onlar ayarladı ama olmadı iyi bir usta işimizi görür diyorsunuz yani
Oraları pek bilmiyorum.Antalya civarında kimse yok mu acaba