bulunduğunuz bölgedeki tüpçüye ayarla halledilebildiği konusunda ısrar edin mazdanın bu konuda özel ayar istediği konusunda ısrar edin bütün tüp programlarında "mazda eğilimi ,mazda fakirleşmesi "gibi özel menülerin ayar bölümlerinin olduğundan bahsedin mecbur ayarlayacak
hatta benim damla otogaza yazdığım yazıyı kopyalayayım ondan bahsedin lovato merkezidir kendileri
benim sorum :
merhabalar
mazda 323 1.8 1999 model 250.000 de araca sahibim
bazı lpg kitlerinin yazılımında menüde yazan "mazda fakirleştirmesi" yazan bölümün arabası sanırım benim arabam
ben lpg kiti takmak istiyorum ama 2000 -2500 devirde tekleme vs kesinlikle istemiyorum
bizim arac için geliştirilmiş özel bir bölümmü yoksa herhangi bir kitte ayar ile bu silkeleme ayarlanabilir mi?
lovatoda bizim arac yer ayrıldığı için sanki daha uyumlu olacakmış gibi geliyor
bu psikolojik olabilir
sizce tercih etmelimiyim ? edersem silkeleme konusunda mazda 323 lerle ilgli bir arıza kaydınız vs varmı ?
ne kadar tasarruf ederim şu an aracım 9 litre ortalama benzin yakmakta
lovatodan gelen cevap;
Sayın sulymn,
Bu araçlara markamızda çok sayıda montaj gerçekleştirildi. Yapılan montajlardaki tespitimiz, evet bu araçlar mazda fakirleştirme özelliğine ihtiyaç duyuyor ve düzgün bir yol ayarı ile sorunsuz kullanılabiliyor. %40
yakıt tasarrufu sağlayacaksınız. Aktif Otogaz firmamız Ege ve Akdeniz Bölgesi sorumlusudur, Yusuf Bey bu firmada görev yapmaktadır. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
Saygılar