Goca adam oldun hala çistak çistak işler peşindesin KadoYükleniyoruz...
Ekli dosyayı görüntüle 27847
Ruhum gençGoca adam oldun hala çistak çistak işler peşindesin Kado
Ben tam mevcut duruma alışmışken konuyu uplamışsınız İnşallah benim kaşıntı tekrar başlamaz.Yükleniyoruz...
Ekli dosyayı görüntüle 27847
Yani icerdekı ses kalıtesı gece kulubundekı gıbı bangır bangır kop kop muKırmızı ile mavi kısım ayrı ayrı ayarlanabiliyor.
Ve renk şeçeneginden ziyade ton ayarlarını ve renk karışımlarını yapabiliyorsun.
Teypimiz kenwood dpx 5000 bt
Bluetooth/muzik/ konuşma/2 tel aynı anda bağlı konuşma etkin /muzik için seçililik.
Cd-mp3
Aux
Usb
Tabiki 3 yollu aktif dspli
Tabi ayarları çözmek için baya bi uğraştık @Murat abi ile zaten murat abi isyan etti
13 bant eq + çıkışların frekanz kesimleri + hoparlörlerin cm'leri+ slope vs diye uzayıp giden bi yıgın ayar sahası var.
Hergün bişeyi çözüyorum.
Cin işi çerçevemiz tam oturmadı orjınalıde iyi para , parasını geçtim montaj aparatları vs içinde varmı yokmu belli değil alsam pimi çekilmiş bomba elimde kalma ihtimali var.
Yani icerdekı ses kalıtesı gece kulubundekı gıbı bangır bangır kop kop mu
Herşey gönlünce olsun kardeşim emeklerıne sağlıkDeğil çünkü
+sony Tweeterlar alındı 2 takım daha montajı yapmadım.
+alpine 16 cm hoparlör 2 takım alındı daha montajı yapmadım.
Eksikleri
1 adet 4 kanal anfi ilerde elimindekinide değiştirip 2 adet 4 kanal yapmayı planlıyorumki zaten sistemde bunu istiyor bu seçenek mono ile stereo arasında bi seçenek.
1 adet mono anfi
1 kapasitör
1 adet 25-30 cm sunwoofer
Bakıldıgında baya bi eksiğim var hala ki para tutan kısımlarda burası.
Zamanla...
Ondan dolayı spl yapamıyorum yaHb lerde bole dertler yok ; pandızotumuz kumastır
Rusyadaki m3'lerde varmış.Pütürle ilgili bilgim yok Kadir. Maksat o ufak çakıl, su sıçramaları süngere çarpsın ki yumuşasın ses çıkarmasın.
Ben olsam üstte anlattığımın üstüne lastiğe bakan taraf değil de öteki tarafına bitüself üstüne ağır ses yalıtım bariyeri de kullanırım. Yol sesini keser.
Hatta ve hatta hazır davlumbazı sökmüşken sadece davlumbazla kalmayıp o iç metal kısımlara da tümden bitüself kaplansa kalın süngerlerle ve ağır ses yalıtım bariyerleriyle kaplansa ses önemli oranda azalır.
Yol sesini azaltmak için bir tüyo daha vereyim.
Olur da amortisörleri değiştirirseniz bir gün. Hazır sökülmüşken yayın tasa oturduğu kısımlara ağır ses yalıtım bariyeri gibi kauçuk birşeyler koyun. Maksat yay ile tasın arasını kauçukla yalıtmak, sesin iletilmesini engellemek.
Yurtdışındaki bir çok araçta bu pedlerden var, ama ülkemizdeki araçlarda yok. vag grubu bu pedlerden kullanıyor ülkemizde.