Merhaba arkadaşlar ocak 6 dan bu yana kırmızı power sesan kullanıcısıyım, araçtan genel anlamda memnunum. Şöyle bir problem var yaklaşık 3 hafta önce kendim aldığım wax uygulamasını yapmak için arabyı wax lı şampuanla yıkadım güzelce sildim, silerken kaputun üsünde 4-5 mm çapında kara bir leke ovaladım çıkmıyor tırnağımı sürdüm hiç tırnak değmiyor yani vernik altında başka yerlerine baktım yok napalım nazarlık dedim. Wax ı uyguladım. İtiraf edeyim çok zor bi iş ilk defa yaptığım için beni baya bi yordu. Neyse yaklaşık bir 10 gün önce kadar aracın burnundaki 10 cm olan boyalı plastik bölümde aynı lekelerin daha küçüğü daha silik renkli ama çok daha fazlasını gördüm. Tekrar arabanın her yerine baktım sadece kaputta 3-4 tane daha gördüm tamponun karlık kısımında bir kaçtane birkaç tanede sol far altıda gördüm, aracın başka hiç bir yerinde yok sadece bu ön bölümde var. Servise götürdüm hidrolik gibi kimyasal bişey gelmiş dedi. Pasta sürdü bir lekeye çıkmadı. Ancak boya diyor. Aldığım bayi muğla okan beyle görüştüm foto attım okan bey mazda türkiye ile görüşmüş araca baca gazı -kurumu herhangibir ağaç reçinesi veya kimyasal bir madde gelmş ve o bölümde boyanın yapısını bozmuş ve boya renk değiştirmiş diyor. Ben diyorum dıştan gelen bir madde nasıl vermiği bozmadan renk değiştiriyor , tırnağa gelmiyor pürüz yok nasıl oluyor bu dedim? Oluyor diyorlar! Napıcaz diyorum mazda türkiye efaruj la ısıtın diyormuş geçmezse boyayın! Napçamı şaşırdım 75 bin ver sefa sürceğine cefa çek. Fotoğraf koymayı beceremedim nasıl koyulcak? Böyle bir şeyle karşılaşan var mı?