Aynen öyle. 7 yıl içinde bire bir ücretsiz değişimle ilgili bülteni mevcut yurtdışında.
Servis bakımlı araçlara göğüse ne işlem yapıyorlarmış? Ömrü uzun olsun, erimesin, yamulmasın diye 10k kmde bir ne işlem yapmışlar?
Garanti boyunca servise gitmiş araç. Garantisi bende doldu, arada iki bakımu kendim yaptım 100k ağır bakımı yine servisten yaptırdım. Göğüse eğilip bakmadılar bile. Periyodik bakımda kontrol edilen, uygulama yapılan bir kısım olur garanti sonrası iyi niyet indirimini anlarım. Da dandik yapmışsınız işte göğsü, direksiyonun derisini, direksiyon göbeğindeki logoyu, tuşu. Dökülüyor 5 yaşında araç. Hatalı ürettiğin serinin kaydı sende yoksa, gelen geri bildirimlere göre bir aralık oluşturur çağırırsın hepsini değişirsin. Babalar gibi de reklamını yaparsın. Toyota nasıl yapıyor. Yok vidası yok pimi, henüz bir sorun bildiren olmadı ama biz ilgili kısmı ücretsiz değişiyoruz diyip diyip çağırıyor araçları. Millet abi toyota malın arkasında diyor.
2000 li yılların Vw grubunda da tavan döşemesi çöker, konsol düğmeleri silinir. Beğenmediğimiz vw grubu bile aştı o olayları, ki göğüs erimesi kabarması bi bl de gördüm duydum.
Döşeme değişimine servise gelene göre indirim iyi niyetmiş. Bunun iyi niyeti mi olur.
(ben kabarmadan içerden uygulama yaptım, erime olmadıktan sonra kabarmayla ilgili servise götürmeyi düşünmüyorum, ama mağdurlar adına cidden çok sinirlendim.)