Hayatta müsade etmezler. Belki 2 gün sürecek bu işlem. Sökerken zarar vermesinler diye takarken çok dikkatli taksınlar diye ustaların dibinde durmam lazım sürekli. Buna zamanım da yok hem de bu kadar incelememe servis müsade etmez. Ustalar trip atarlar daha kötü işçilik olur. Burası türkiye çünkü.
Trim sesi olur diyosun
acaba şu aliexpress’teki göğüs halısını mı alsam? Ya da kartal’da soft kaplama diye bi yer var. Profosyonel kaplama yapıyolar. Söktürmeden o yumuşak plastik kısma parça deri mi yapıştırtsam?
Evo'da triger, devirdaim, klima kayış grubu ve gergileri komple değiştim. Hazır girmişken yağ bakımı da yapıldı aralık ayında. İsmail usta yaptı işlemi baştan sona. Ben normalde yağ bakımını ve ufak tefek işleri kendim yapıyorum, aracın yanında durmamın sizin için mahsuru var mı diye sordum. Bilmediğim bir şeyler daha öğrenmiş olurum, meraklıyım biraz dedim. Güldü, sizin için sorun yoksa; benim için hiç sorun değil dedi. Sabah 9 da başladık araca, bi ara baktım birbirimize anahtar verip şurayı sen tut burayı ben tutayım muhabbeti yapıyorduk.
Sağolsun bazı işlemlerle alakalı tüyolar da verdi. Öğlen yemeğini "mesaiye bizle başladın, bugün bizim personel gibisin yemeğe de birlikte çıkalım dedi" servis yemekhanesinde yedik. İşlemler testler 15:00 civarı bitti. Hatta normalde çökme riski olduğu için yüklemiyoruz dediği yazılım güncellemeyi yükledi.
Fazla uzattım sanırım. Evo da eğer İsmail usta yapacaksa işlemi; siz kasılmadan, yukarıdan bakmadan yaklaşırsanız aracın yanında durmanıza da ufak tefek yardımınıza da izin verecektir. Belki diğerleri de izin verir, diğerleri ile sadece merhabalaştığım için bir yorum yapamayacağım. Ama geneli ılımlı insanlar.