Geç olmasına rağmen sonunda kronik olduğu kabul edilmiş şükür, sorun olan herkes faydalanır inşallah
Bu açılma kesınlıkle oluyor mu bir sure sonra ,ağlarım ben, yani çoğunuzda oldu mu Mazda'nın kaderınde var Mı??? Olmasın diye bu işlemi mi yaptıracağım??? hiç duymamıştım böyle birşey ben bıraz daha forum okuyayım..........
Bu açılma kesınlıkle oluyor mu bir sure sonra ,ağlarım ben, yani çoğunuzda oldu mu Mazda'nın kaderınde var Mı??? Olmasın diye bu işlemi mi yaptıracağım??? hiç duymamıştım böyle birşey ben bıraz daha forum okuyayım..........
@Oğuzhan
Ya iyide mazda arkasında durdumu olayin onca zaman. yurtdışında bunlar cozume kavuşturulup bülten yayınlanırken ,mazda trye başvuru yapanlar cevapsız kaldı .sonra bazıları iyi niyet kapsamından 3000 tl ceplerinden cıktı .yazık değil mi onların verdikleri paralara.mazda türkiye duyarsız kalmasından hatasını kabul etmemesinden kaynaklanmadı bunlar.
Elbet sorunlar çözüldü ne güzel en son bildiğiniz şanzıman arızası çözüldü fakat çözülmeyen sıkıntılar da var..
Veli abinin konunun basında daha basit bir soru sormuştum eğriye eğri doğruya doğru deyip 3 ay dönüş yapmadılar deyip eleştirileri bile duruyor konuda.
Bir araç alıyorsunuz baz fiyatı vergi falan haric 2 katı para ödüyoruz ve sorunlar cozumsuz kalabiliyor bu her markada olabiliyor mazdaya has birşey değil ama bizim konumuz mazda olduğu için bunu konuşuyoruz.
Ve bu süreç öyle sizin bildiğiniz gibi basit bir şekilde mazda olsun dedi de olmadı mazda genel muduru Nurkan beyi kurduğumuz whatsapp grubu ile durumu hel birlikte bildirerek yardımı olmasını istedik ve konuyla ilgilendiğini ve kısa sürede servisinizle irtibata geçiniz açıklamasından sonra bu olaylar gelişti.
Bu konunun icerigini insanların karsilastiklari sıkıntıları bizden daha cok biliyorsunuz detay vermeye gerek yok herhalde.
Öncelikle sorunun bu şekilde çözülmesine herkes kadar sevindiğimizi belirteyim...
Forum yönetimi olarak en başından itibaren nerede duruyorsak şimdi de oradayız... Bizim durduğumuz noktayı göremeyenler veya başına gelen böyle bir sorun sebebiyle görmek istemeyenler oldu, bunu da saygıyla karşılıyoruz... En başından itibaren görünen ve görünmeyen çözüm yollarını her zaman olduğu gibi kendi çapımızda herkese sunduk... İşine gelen olmuştur, olmamıştır orasını da geçtim...
Biz burada tamamen gönüllülük esasına göre, yazıp çiziyoruz, eğleniyoruz, sorunlara elimizden geldiğince çözüm vesilesi olmaya çalışıyoruz... Ama; "Foruma yazılan sorunlar için bizi aşan ve hukuken, aklen, vicdanen taraf olmadığımız ve olmayacağımız işlemler için başvuru mercii değiliz, bizim üzerimizden bir yerlere hukuksuz, haksız ve mantıksız saldırıların olmasını istemeyiz, elimizden gelen için her şeyi yaparız, gelmeyen için kimsenin değirmenine su taşımayız, yapamayacağımız işlerin sorumluluğuna girmeyiz."
Forum üyelerimiz, yönetimimiz haricinde olan herkes (Türkiye Şube ve Bayi/Servisler ile Özel Servisler) ne kadar bizimle birlikte ise, bizler de onlar ile o kadar birlikteyiz... Bu nokta bizim için çok önemli çünkü...
Mazda Garaj yönetiminin özellikle bu ve benzeri konularda duruşu budur, tekrar açıklamakta da fayda vardır...
Herkeslere, sorunsuz, kazasız belasız nazarsız sürüşler olsun.
Peki indirimli hali bizim oducegimiz meblaga kac para kdv dahilmerhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım.. konuyla ilgili bir sonuca ulaşan oldumu? herterle bi telefon görüşmesi yaptım söyledikleri muhtemelen toplam tutarın yarısının karşılanacağı şeklinde..
bencede ama başka bi yerde okudumda izmirde yaptıran olmuş ve iyi niyet garantisinden ücretsiz olarak